Канадський Марк Chat
-
Вітаю! В Україні я працювала офтальмологом протягом останніх 15 років. На щастя, тут в Канаді я знайшла роботу у своїй сфері) В Едмонтоні я працюю помічником оптометриста (офтальмолога) в Ottewell eye care. Якщо вам і вашим діткам потрібно перевірити зір, оглянути очі або підібрати окуляри чи контактні лінзи, то я маю змогу допомогти в цьому!) Звертайтеся!) Повний огляд лікаря з бенефітами від AHC безкоштовний. Також бенефіти покривають частину витрат на придбання окулярів 1 раз у 2 роки. Контактні лінзи я підбираю особисто. Підбір і придбання КЛ не покриваються бенефітами від AHC. Наша клініка допомагає отримати винагороду ( часткове повернення коштів) від компаній виробників контактних лінзи, які продаються в нас. Для запису на прийом дзвоніть за телефоном 7807580099. Якщо ви не розмовляєте англійською мовою, то можете покликати мене до телефону або залишити повідомлення українською і я вам передзвоню. Наша адреса: Ottewell eye care 6126 90 Ave NW, Edmonton, AB T6B 0P2 До зустрічі!)
-
Доброго ранку, та ночі... Підкажіть, будь ласка, заповнюємо анкети CUAET, дитина 11 місяців, вписана у паспорт мами, які документи треба загрузити?
-
Паспорт мами, свідоцтво про народження дитини.
-
Я ще завантажувала фото, як на паспорт, а також, якщо мама з дитиною летить без батька, то ще дозвіл-погодження від батька, що він не проти
-
Дякую
-
добрий день..... ЧИ важко знайти роботу зварювальником,,? дякую
-
Ми брали ліки жарознижуючі краплі для носа від горла спрей антибіотик від кашля і ліки які користуємся але здавали це все в багаж все проїхала в літак не пропустять .Тут реально ви це не купите .Беріть все що можете ☺️
-
Жарознижаючи купити тут не проблема,а ось антибіотик,краплі для носа(тут якісь слабенькі...)і той же лапірамід😅👍 і щось там на перший час,бо і ціни тут немаленькі...ту ж но-шпу,валер'янку,чи щось заспокійливе,хто користується...протиалергічні купити тут не проблема,а ось певно мазі може теж без рецепта не всі,як що гормонвльні,і таблетки гормональні тільки по рецепту...і думаю навряд чи мржно прийти до доктора і сказати:випишіть мкні ці ліки😅 як мінімум треба буде обслідування і тоді вже доктор свм вирішить що вам треба,а що ні...воно то може так краще,але перший час точно не краще. Тому беріть з собою хоч на перші пів року...
-
Дякую, що написали. Підкажіть, а такі, як нурофен, такі ліки без проблем?
-
Парацитамол і ібупрофен можно купити свободно в різних дозіровках,вибів великий
-
Пробіотики теж є свободно,вітаміни👍
-
Причому величезний вибір
-
Парацетамол такий, як у нас? А цитрамон є?
-
Я чула, що корвалол дуже дорогий
-
Про це не скажу,не зіткалась...але б я особисто взяла на перший час з собою
-
І про цитрамон не знаю,може і є аналог схожий🙄
-
А скажіть, а трави там є? Наприклад ромашка? Не потрібно тягнути з собою?
-
От трав теж не бачила,може спитати в аптеці,але кажуть є як би травяні таблетки,треба зайти подивитись...може сьогодні як що буде час зайду роздивлюсь добре що є...