Канадський Марк Chat
-
Дякую!
-
Це прекрасні правила☺всім привіт Слава Україні.
-
Доброго вечора (або не вечора) Підкажіть будь ласка, чи досі Вініпег надає безкоштовне житло на перший час? Прилітаю у кінці січня, можу разраховувати на це? Дякую
-
Я не знаю але 2 місяці тому давали, ось відео, можете в нього запитати youtu.be/OcCtjpy_RdI
-
це я бачив😁 в тому і справа, що було 2 місяці назад.. питаю, що можливо у когось є актуальніша інформація
-
Спробуйте в нього запитати
-
Спробую, дякую
-
Підскажіть чи можна писати SIN в rental Application Form?
-
Червень
-
Можливо тут хтось є з дітьми (15-17 років) або сам хто молодше 18 і має study permit , можете написати в особисті або відповісти на це повідомлення є запитання
-
Що саме цікавить?
-
Типу для оренди? Ні. Сін номер можуть запитувати деякі державні організації, наприклад, для соціальних виплат, роботодавець, банк, податкова. Будь яка особа, котра не відноситься до цього, не має права просити ваш податковий номер, це роблять лише шахраї.
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/reports/code-of-practice/section-2.html
-
Де можна пограти в пінгпонг/настільний теніс?
-
Погугліть, можливо, є в рекреаційних центрах
-
T6W2A2
-
Гугу нічого толкового не знаходить
-
та не жартуйте так, перше ж посилання знаходить цілий клуб у Едмонтоні www.edmontontabletennis.ca/
-
Вітаю. Маю наступне питання: якщо при подачі документів вказувався студентський перміт, чи можливо його змінити по приїзду на ворк? Дякую за увагу.
-
У нас також шостий місяць пішов. Дорослі отримали, дитячий запит на паспорт ще чекаємо🙄
16 Jan 2023, 06:08
24332/64839
13 Jan 2025, 17:32