Канадський Марк Chat
-
Можливо тут хтось є з дітьми (15-17 років) або сам хто молодше 18 і має study permit , можете написати в особисті або відповісти на це повідомлення є запитання
-
Типу для оренди? Ні. Сін номер можуть запитувати деякі державні організації, наприклад, для соціальних виплат, роботодавець, банк, податкова. Будь яка особа, котра не відноситься до цього, не має права просити ваш податковий номер, це роблять лише шахраї.
-
www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/reports/code-of-practice/section-2.html
-
Погугліть, можливо, є в рекреаційних центрах
-
та не жартуйте так, перше ж посилання знаходить цілий клуб у Едмонтоні www.edmontontabletennis.ca/
-
У нас також шостий місяць пішов. Дорослі отримали, дитячий запит на паспорт ще чекаємо🙄
-
Зараз таке вже не проходить. Без запиту повертають паспорт пустий
-
Не зовсім правда, він то пустий, але разом з тим отримали запит на документи, яких їм бракує. Тепер додала той документ на порталі, відправила також цілий пакет зі сканами і листом-проханням розглянути дитячу заявку, оскільки ми вже свої отримали і хочемо їхати. Побачимо як далі буде.
-
Не потрібно мене звинувачувати, що пишу не правду. Я написала свій досвід. Відправила свій паспорт з дитячими документами. Отримала паспорт тільки зі своєю візою. Дітям все пусто було. Але мені пощастило коли я здала свій паспорт з дитячими, то через тиждень отримала схвалення на дітей і коли їхала забирати документи, то заздалегідь, на всяк випадок, роздрукувала дитячі схвалення. Тому, коли відкрила конверт і побачила, що віз для дітей немає, то відразу все спакувала ще раз і відправила. У вівторок цей нарешті забрала візи і для дітей. Пишу про Німеччину, Берлін
-
Я ж теж своїм поділилась, просто не у всіх так, як у Вас) Зрозуміло в чому різниця, я в Варшаві відправляла. Тут всі кажуть, що то є ок відправити паспорт дитини без підтвердження і якщо немає потреби в додаткових документах, то вклеюють. Ну тепер я вже точно їм все відправила, чекаю 🤞🏼
-
Вітаю. Куди ще порадите писати листи, з приводу довгого очікування на вклейку візи для дитини. Кризову форму надсилав неодноразово, також писав листи в консульство, але тиша.
-
Я писав різним компаніям, то вони всі в один голос відповідають, що можуть вклеїти дитині без листа тільки в Берліні. Але я в Бухаресті, в Бухаресті без листа, навіть не хочуть в руки брати паспорт.