Канадський Марк Chat
-
Дякую, вже дивлюся. І вам гарного дня!
-
Доброго дня! Чому не впускає сайт Vfs Global пише невірний пароль або електронна адреса? Не можу записатись на біометрію😔 Хто стискався з цим питанням і як вирішували проблему?
-
Добрий день. В Австрії ще вклеюють дітям візи без листа. Пакет документів на дитину 🔺 паспорт 🔺 concent form - 3 сторінки (там де ставите підписи за дитину поряд в дужках написати своє прізвище та ім‘я як в закордонному паспорті) 🔺 запит на паспорт Ваш 🔺 ксерокопія свідоцтва про народження дитини 🔺 ксерокопія перекладеного на англійську мову свідоцтва про народження дитини 🔺 ксерокопія 1-ї сторінки закордоного паспорту Вашого 🔺 ксерокопія 1-ї сторінки закордоного паспорту дитини 🔺 лист-прохання вклеїти візу дитині 🔺 скрін з особистого кабінету, де видно, що це сімейна анкета 🔺 конверт
-
Ще, якщо лише з одним із батьків їде дитина, то документ, де видно підпис іншого з батьків і дозвіл на вивіз дитини в Канаду
-
Я знаю теж, що у Відні ще вклеюють. Сама бачила, як після 07.12 віддавали паспорти з вклеєними візами, а є, що і пусті без запиту повертають
-
Але пусті повертають тим, хто на протязі 3 днів не додав інформацію, яку запросили додатково
-
Зазвичай це глюк, в мене було те саме. Але подруга, наприклад, зареєструвалась ще раз і змогли записатися
-
То глюк сайта. Ми записались через почту. Скину вам пост з інстаграму як це зробити
-
www.instagram.com/p/Cjo80aRO8gE/?igshid=N2ZiY2E3YmU=
-
Дякую❤️
-
Доброго дня скажіть будь ласка в аеропорту Калгарі виставляють Ворк Перміт? Дякую
-
Так, якщо це буде, ваш перший аеропорт в Канаді
-
До речі, ми терміновий в Україні минулого тижня отримали за 8 днів
-
Так. Створюйте новий аккаунт, але будьте готові, що їх також можуть заблокувати (у мене вже четвертий такий, VFS Варшава)
-
Дякую😊
-
Я робив у Варшаві то два місяці терміновий робили.
-
Забув вказати, робіть на нове ім'я (чоловіка, дитини, на крайній випадок просто не вказувати останню літеру прізвища)