Канадський Марк Chat
-
Ви берете в урахування мінімальну зарплатню і вам не подобаються ті розрахунки, які виходять?) Сюди люди не приїжджають на заробітки, а жити, а ви дивитеся зі сторони щоб швидко заробити. Якщо заробляти зараз, то це Європа, не Канада. Так, перша робота у Канаді і друга також може бути не найкраща, однак за кілька років можна гарно вивчити мову, наробити досвід і це вже буде геть не мінімальна зарплатня, а комфортна, яка дозволить доволі якісно жити. Канада це про спокійне життя у вільному суспільстві. Це змога у доволі короткий період отримати офіційні документи на проживання, а згодом і громадянство, яке відкриває двері майже в усі країни. Це країна, де багато грошей і де є можливість працювати, відкривати свій бізнес і не думати про те, що завтра прийде якийсь х*р і забере усе, що ти чесною працею набув. Тому, якщо ви розраховуєте швидко заробити відразу, це про Європу, не про Канаду. Ну і загалом - хто що шукає. Стосовно клімату, то Канада величезна, можна обрати де жити, тут є місця від дуже сурового клімату і до досить м'якого, наприклад, у Британській Колумбії ростуть десь навіть пальми та персики, я особисто поки не бачила їх, але відео Марка останнє дивилася)
-
Дякую. Не чув, про зміни в процедурі постійного проживання, намагаюся знайти інфу
-
Дякую. Так, я беру мінімальну зарплатню, тому що шукаю соціальну країну, де моя мати зможе будувати своє життя знову. В неї немає освіти, тому я беру в увагу мінімальну зарплатню та кост оф лівінг, який не буде примушувати її працювати "на ізнос".
-
Я собі зберігала цю інформацію, але не можу так швидко знайти. Як знайду, то кину у приват.
-
Буду щиро вдячний
-
Тоді б я не їхала, якщо чесно. Є сенс, коли це молодь, які ще зможуть попахати, так скажімо. Я б на вашому місці обрала затишну теплу країну Європи, але звичайно зважуйте самостійно.
-
Мається на увазі вища освіта. Англійська в неї майже B1. Розуміти може, прості речення також формулювати вміє.
-
А якщо вона буде мати сталевий б2 рівень, то щось цікавише по грошам знайти можна буде? Половину життя проробила в дит садку, але в Канаді це сильно обмежена діяльність. Іншу половину життя в магазинах одежі. С приводу ПР. Я не дивися ніяких програм зараз. Але якщо припустити, що так сталося, що вона вирішила в Канаду з англійською б2, то я думаю можна щось знайти?
-
Англiйська не вирiшуватиме рiшення про отимання PR, потрiбне офiцiйне працевлаштування на тiй працi яка може дати ций PR та ще й певний час вiдпрацьований на цiй посадi, а якi посади без освiти вона зможе зайняти та без канадського досвiду роботи? Можливо, але я не впевнен, вона може цього досягнути в Манiтобi про PR, але праця буде низькоквалiфiкованна та за малi кошти яких не вистачить навiть на життя самотужки, а пенсii також не буде як i нiде в Канадi в уьому вiцi.
-
Всім доброго вечора, скажіть будь ласка, багато інформації гуляє мережею щодо пересадок в Лондоні під час польоту до Канади, скажіть хто має досвід про шо йдеться мова?
-
пошукайте по чату тут по слову «лондон», вже писали
-
Гарне питання, на яке в мене нема відповіді.
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка може хто знає, де у Канаді шукати роботу саме будівельника,ще не знаємо у яку провінцію їхати,все залежить від того де чоловік ( будує будинки) і я ( шпахлюю, клею шпалери, фарбую) зможемо знайти працю, якщо вже комусь вийшло у таких сферах знайти працю душе прошу поділіться інформацією☺️
-
В понеділок матиму інтерв’ю в компанії. Знайшов в групах фб по Едмонтону. На перед важко знайти , перше запитання , чи ви вже в Канаді , якщо ні, то говорять , що коли будете ,тоді і поговоримо, так як всі хочуть спочатку побачити , поговорити , а вже потім вирішувати. Як кастинг. Роботи на будівництві багато , принаймі за цей перший тиждень , так здається
-
Особисто про нас...перше,чому вибрали Канаду-це англійська мова,по друге це рішення ми приймали у квітні і у мене дві дочки випускниці,треба було десь їм навчатись і що чекає Україну я не знала,в Харкові,відкіля ми,було дуже непросто тоді. Я з дітьми виїхала в Чернівецьку область і думали що далі...їхати в Європу? Сину 21 рік,не випустять...остатись? Теж незрозуміло що і як...і дочок самих боялась відправити і сина лишити самого ніяк. Узнали про цю програму для українців і їх сімей від Канади: чоловік мій йорданець,на момент війни був в Йорданії,він військовий був,подав у відтставку,бо вже за вислугой міг виходити у відтставку,подав документи свої і дівчат на візу,я навідь не подавалась спочатку. У них з англійською добре,чоловік інженер біомедапаратури з 20-літнім стажем, вже йому роботу простіше тут найти буде. І дівчата не самі в країні і я зможу остатись з сином,з мамою. А в Європу моєму чоловіку віза потрібна і навряд зміг би працювати. Потім і я подала на візу,типу хай буде😅 мої приїхали в серпні в Едмонтон,я вже в кінці жовтня. Скажу що все дуже не просто...але слава Богу чоловік найшов роботу швидко,звісно не за фахом,але поки так,дівчата навчаються в школі,я вчу мову,якісь знання англійської в мене є,але недостатньо...і надіюсь теж найду роботу скоро. Все чуже,все заново треба звикати-хочу додому😅 Не знаю чи хочу я тут оставатись жити,але заради щоб дівчата отримали канадську освіту я потерплю...Для мене це вже третя країна і я знаю,що треба мінімум два роки щоб зрозуміти подобається тобі ця країна чи ні...
-
Дякую, бажаю сил, вдачі та щастя!