Канадський Марк Chat
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка може хто знає, де у Канаді шукати роботу саме будівельника,ще не знаємо у яку провінцію їхати,все залежить від того де чоловік ( будує будинки) і я ( шпахлюю, клею шпалери, фарбую) зможемо знайти працю, якщо вже комусь вийшло у таких сферах знайти працю душе прошу поділіться інформацією☺️
-
В понеділок матиму інтерв’ю в компанії. Знайшов в групах фб по Едмонтону. На перед важко знайти , перше запитання , чи ви вже в Канаді , якщо ні, то говорять , що коли будете ,тоді і поговоримо, так як всі хочуть спочатку побачити , поговорити , а вже потім вирішувати. Як кастинг. Роботи на будівництві багато , принаймі за цей перший тиждень , так здається
-
Особисто про нас...перше,чому вибрали Канаду-це англійська мова,по друге це рішення ми приймали у квітні і у мене дві дочки випускниці,треба було десь їм навчатись і що чекає Україну я не знала,в Харкові,відкіля ми,було дуже непросто тоді. Я з дітьми виїхала в Чернівецьку область і думали що далі...їхати в Європу? Сину 21 рік,не випустять...остатись? Теж незрозуміло що і як...і дочок самих боялась відправити і сина лишити самого ніяк. Узнали про цю програму для українців і їх сімей від Канади: чоловік мій йорданець,на момент війни був в Йорданії,він військовий був,подав у відтставку,бо вже за вислугой міг виходити у відтставку,подав документи свої і дівчат на візу,я навідь не подавалась спочатку. У них з англійською добре,чоловік інженер біомедапаратури з 20-літнім стажем, вже йому роботу простіше тут найти буде. І дівчата не самі в країні і я зможу остатись з сином,з мамою. А в Європу моєму чоловіку віза потрібна і навряд зміг би працювати. Потім і я подала на візу,типу хай буде😅 мої приїхали в серпні в Едмонтон,я вже в кінці жовтня. Скажу що все дуже не просто...але слава Богу чоловік найшов роботу швидко,звісно не за фахом,але поки так,дівчата навчаються в школі,я вчу мову,якісь знання англійської в мене є,але недостатньо...і надіюсь теж найду роботу скоро. Все чуже,все заново треба звикати-хочу додому😅 Не знаю чи хочу я тут оставатись жити,але заради щоб дівчата отримали канадську освіту я потерплю...Для мене це вже третя країна і я знаю,що треба мінімум два роки щоб зрозуміти подобається тобі ця країна чи ні...
-
Дякую, бажаю сил, вдачі та щастя!
-
Навзаєм🙋♀
-
Добрий вечір! Допоможіть, будь ласка! Як перекинути гроші з картки на картку, з Канади до Чехії?????? 🙏🙏🙏
-
Wise, paysend
-
Дякую!!!
-
Підскажіть будь ласка люди хто вже получив візу, чи правда якщо заповнив анкету онлайн і здав біометрію то це 90% що візу відкриють,?
-
Якщо без обману і криміналу в минулому , якщо українець ))) то напевно , всі 100%
-
Все залежить, якщо ви жили в одному місці, працювали на одній роботі, маєте жінку з тої самої країни, то швидше. Якщо щось вимагає більш запитів, або складніших, то довше. Наприклад , якщо ви народилися в Північної Кореї 😁
-
ось таку інфу підказав гугл: MPNP is one of the fastest provincial nomination programs in Canada. Processing time with the provincial office of Manitoba is around 4 months and when the application is assessed by the Federal government also, it can take around 12 to 15 months. Не зрозумів другу частину про Federal goverment, це відноситься до нас?