Канадський Марк Chat
-
Доброго дня everybody! Питання, чи летів хтось до Канади, із двома валізами основного багажу, ті які здаєш, не hand carry? Лечу LOT і Air Canada, чи буде доплата і скільки, який тариф? Всім добра
-
Дякую за чудові пізнавальні відео!!!!
-
Добрий день Тільки кур'єрськими службами
-
Сам з України не надсилав, але якщо і в Європі, то виключно кур'єр. Спробуйте міжнародні служби DHL наприклад, або Meest. Якщо в Польщу то і Новою Почтою можна, бо в Варшаві вже чотири відділення
-
Доброго дня,як можна знайти родичів в Канаді?
-
Я б почав з фейсбук, якщо в Едмонтоні www.facebook.com/groups/298340710371684/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
В мене є прізвище,в фейсбуці я знайшла,але вони не заходять туди...в інших чатах також не читають...це хіба що хтось якщо може зізвонитися з ними.і запропонувати якщо вони хочуть зі мною зв'язатися.... інакше не знаю як
-
Так порівняв і мінімальні і середні зарплати. Порівняв оренду. І тому написав
-
Ну французи і італійці так. Але в Бенелюксі, Німеччині процент людей з англійською, згідно вікіпедії вище за 50%
-
Доброго дня, може хто знає, або працює стилістом , іміджмейкером . Як в Канаді з цим ?
-
Шановна спільното! Таке питання. Подав апойнтмент на біометрію. Там у листі прислали, що bring a duly completed and signed VFS Consent Form along with your application. Ви заповнювали ті листи? Там наче не складно, але я ніде в інтернеті не зустрічав таке.
-
Переважно серед молоді))