Канадський Марк Chat
-
Дякую!
-
Ви вкажіть рент , чи купляти. Якщо купляти, то запостіть на фейсбуці, там багато є рієлторів. www.facebook.com/groups/298340710371684/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
в сенсі? приїхали і отримали пенсію?
-
Читала, що треба не мало проробити, щоб заробити пенсію. Але може хтось більше знає
-
youtu.be/pqoIZtsPD64
-
Треба на кожну окрему людину.
-
Вітаю! Виникло таке питання. Я в VFS вказував лише 2 особи. Свою 4-х річну дитину не вказував, т.я. на неї не потрібно робити біометрію. Чи я правильно вчинив? Не до кінця розумію для чого consent form, який мені надали після апойнменту на біометрію. На дитину потрібен consent form?
-
Краще спитайте в чаті. В мене зараз така ж ситуація. Просто ще не заповнювали . Ми робили 3 анкети: я, дружина і дитина. Дитині біометрія не потрібна. Здаємо тільки ми у двох . Стосовно що відправляти - ще не дивились і не читали. У нас ж запас часу т.я. біометрія у наступному місяці
-
А Ви в якому місті ставали на біометрію?
-
Ви робили три анкети на сайті IRCC? А коли ставали на біометрію, то вказували скільки осіб?
-
Шановна спільното! Я подавався на біометрію і мені прийшло appointment letter. Там є перелік, що з собою взяти. Нижче цього переліку вказано, що важливо взяти з собою заповнений VFS consent form. В інеті знаходжу інформацію про цю форму у конексті відправки паспортів на вклейку візи але не на біометрію. Мене це плутає. Як було у вас?