Канадський Марк Chat
-
А коли на дитину прийде consent form? Вона не повнолітня.
-
Для дитини форма потрібна буде тільки на вклейку. Вона не прийде Ви зі свого листа її можете взяти або завантажити з сайту То просто бланк
-
Вона має окрему анкету у IRCC. Чи потрібно було її вписувати у VFS, коли я подавався на білметрію, хоч їй і не треба цього робити?
-
Ні Не потрібно Просто чекайте реквест або запит на додаткові документи
-
Зрозумів. Але навіть на біометрію всеодно consent form заповнюється?
-
Так
-
Рядок address на щось впливає при подачі біометрії? Бо я даю біометрію в Німеччині і потім виїжджаю тимчасово у іншу країну.
-
При вклейці я розумію, що важливо, бо за нею будуть відправляти паспорт з візою.
-
Я там писав адресу яку вказував в анкеті
-
Та я вже за тою адресою не проживаю :)
-
І нічого страшного
-
Туди нічого приходити не буде ))
-
Привіт усім. Бачу багато хто їде до Едмонтона. Чому мало хто вибирає Галіфакс (або тут мало просто таких). Там і клімат тепліший і умови емміграції не такі важкі. (Питаю чисто для себе) Дякую!
-
Просто власник чату в Едмонтоні мешкає. Тому тут і зібрались переважно ті хто в Альберту ( точніше в Едмонтон ) їде або вже тут. А більшість напевно в Онтаріо їде )) Чому вибрали , розвинена провінція , найменші податки , клімат ( зараз відчуття , як мінус 34🥲, але це ненадовго ) , робота ,вартість оренди, велика українська громада і т.д Але це все індивідуально
-
Дякую за відповідь. Також дивимось Марка і Петра👍