Канадський Марк Chat
-
Доброго Ні, не вірно. Вже і в Манітобі є, список, урізаний список професій. 6-м на одного роботодавця, бізнес якого зареєстрований у Манітобі, і не менше як три роки, 10.000 канадських на одного члена сім'ї, і по дві здається за кожного ще, типу дружина і дитина. Плюс англійська, відносно професії через яку будете подаватись, але також підняли планку до 5 в більшості випадків. Ось так, гаєчки позакручували
-
Найкращі наданий момент ціни пропонують дівчата у ТГ групі по білетах до Канади, США. На січень можна знайти транзитні рейси з Варшави до Едмонтона в межах 700 $, з 2 валізами по 2-3 кг. Кращої пропозиції цього тижня не знайшли.
-
Підкажіть, будь ласка, куди звертатися, телефонувати при зміні адреси проживання в межах тієї самої провінції?
-
Більше інформації! Шо за паспорт, звідки забирати?
-
Шановна спільнота, добрий день,підкажіть,може хто знає чи є безкоштовні, або в кредит навчальні програми в канадських університетах для українських студентів щоб продовжити навчання в Канаді, провінція Онтаріо.Буду вдячна за ваші поради))
-
Вітаю, думаємо про переїзд в Канаду. У нас дитина з РАС (розлади аутистичного спектру, по простому аутизм), можливо є в групі хто зіштовхувався з тим, як таким діткам в Канаді. Буду вдячний за контакт, хто може поділитися своїм досвідом в Канаді. Миру нам усім!
-
Доброго дня,є питання..я в варшаві подавала документи..сдала біометрію сама(діти маленькі)..мені прийшло запрошення на вклейку,а дітям ні.Питання..мені чекати чи відправляти вже документи на всіх і дітей вклеять автоматично
-
Всім привіт 😀 Можливо хтось знає 🤞🏻 Чи надають в Едмонтоні на перший період житло 🙆🏻♂️ Бо на скільки мені відомо то в Торонто можна отримати житло на 2 неділі безкоштовно від червоного хреста🏥
-
Доброго дня. У Манітобі можна подавати на ПР через пів року офіційної роботи, а в Альберті через рік. Також в Альберті рівень анг. мови має бути не нижче чим на 7, а в Манітобі рівень має бути 5. + Водійське посвідчення в Манітобі міняють одразу і без іспиту , а у Альберті треба здавати іспит на вод. посвідчення.