Канадський Марк Chat
-
Так, були. В нашому місті в Німеччині назад не прийняли сім'ю, яка повернулася з Канади. Вони перед відльотом знялися тут з реєстрації, як і потрібно було.
-
Норм, ми чекали майже 2 місяці
-
Так. Ваша страховка дійсна з першого дня перебування у Канаді, насправді. Якщо вам потрібна медична допомога, ви можете звернутися до волк ін, наприклад, і вони не повинні з вас брати коштів. Якщо беруть, зберігайте чеки, потім, як отримаєте хелс картки, потрібно звернутися у ту ж волк ін клініку і попросити повернення. Загалом, кажіть, що ви українець по куает приїхали, всім медичним установам надавали інструкції не брати грошей за мед. послуги.
-
У мене вже більше місяця,перевіряли по компьютеру,що вже є,все ок,але картка поки ще не прийшла...ми в реджестері ходили,додатково написали,що не отримали ще картку це в суботу...ну чекаємо 🤔
-
Туди, де ви отримували хелс картку та посвідчення водія. Також варто замінити адресу в банку, звернувшись до них особисто або через мобільний додаток, якщо там є такий функціонал.
-
Для іноземців навчання дорожче у кілька разів. Загалом, вам варто звертатися учбового закладу і питати у них особисто чи є якісь такі програми, але дуже сумнівно. Мають бути гранти та стипендії для обдарованих дітей.
-
Мені в реджістрі 2 тижні тому сказали що час очікування до 9 тижнів, тому час ще є ) Головне щоб ваша анкета вже була внесена в базу (це відбувається швидше ніж отримання картки) і якщо картки ще немає, але ви на гарячій лінії зможете дізнатися номер карти, вам по номеру в клініці зможуть надати послугу. Так сказали в реджістрі і підтвердили в клініці. І так, навіть якщо ще не внесли, а потрібно звернутися в клініку, зберігайте чеки і потім зможете отримати повернення. Хелс карта працює з того дня, який ви вказали в анкеті як день прибуття в провінцію.
-
Тут немає явної різниці між садками, вони всі дороговартісні - близько 1000 кад. Для людей, які приїжджають по куает у Альберту, є гранти та стипендії, що дозволяє платити близько 300. Однак, наскільки я зрозуміла, то це тимчасова допомога також. І я не знаю, як тут з особливими дітками, вони точно навчаються з усіма іншими, але мабуть все одно є певна градація, бо у особливих діток бувають особливі потреби. Вам варто уточнювати відразу, чи буде покривати медична страховка усі ваші потреби, перед тим як приїхати.
-
Нема державних садочок, всі приватні