Канадський Марк Chat
-
Не забагато гемору за 300к?))
-
Така банальність😅. Не маєш здоров'я, то яке вже тут щастя?
-
Профіт в тому, що чоловік продасть свою халупу за набагато більші гроші ,чим її купив. І на різницю , на пенсію , купить собі оселю десь на островах. І залишиться ще грошенят на безбідну старість.
-
Різниця в тому, що коли ви купуєте хатину в Альберті за 500. І в Онтаріо за 500. То через десять років ця нерухомість буде коштувати зовсім не в такій пропорції.
-
Саме страшне пробувати наздогнати івскочити на поїзд, який вже давно рушив) Так і з біткоїном і з нерухомістю і з долларом, акціями, зі всім Мови немає що останні десятиліття дуже виросла нерухомість в деяких провінціях) але ніхто не обіцяє що вона рости буде так завжди. Є якась остаточна міра і все) Біткоїн був по 10,20,30 всі тупили) а коли став 60к, всі закупили, бо думали що буде 200. І як?) скільки зараз? 12-15к?) Так і з нерухомістю, таке бувало купу разів) І як є ймовірність заробити, як вважаєте ви, так і є дуже непогана ймовірність дешевше в 2 рази його продати колись, або вже лишатись в ньому доживати. Бо жаль віддавати за 400 те що брав за 800) Тому я і кажу, треба зараз - береш, не треба, чи не можеш - не береш, все) простішої істини не буває)
-
А дивитись скільки коштувало колись, думати скільки буде через 10 років, це гадання на кавових залишках) той поїзд рушив ще тоді, коли нам всіх в канаді ще не було) можливо він вже гальмує і на розворот?)
-
Син залишився в Україні,в Харкові,він студент.
-
В двух словах , вдома тепло , на вулиці дуже холодно , але зараз мінус 30 ( відчуття , як мінус 40) Так не довго і не завжди. На вулиці в таку погоду майже не працюють. При мінус 17 , нормально живеться
-
Вона є, але на відміну від альберти, де просто треба відпрацювати рік То в онтаріо в вас по тій спеціальності має бути заробітня плата, середня по тій спеціальності? А хіба нам всім будуть платити середню? Без мови або стажу? Чи я помиляюсь? Прочитав на сайті
-
Взагалі тут хтось приїхав до Альберти із планом залишатись по якійсь программі?) може хтось підказати чи краще в якихось провінціях простіше, типу манітоби чи саскачевану?)