Канадський Марк Chat
-
🇺🇦❤️
-
Доброго дня! Можливо хтось підкаже, при заповненні візи вказав пошту urk.net помилки не видало, але коли вніс всі дані то тепер неможу зайти в кабінет не приймає net, треба тільки com. Подати ще раз на Gmail? Чи два подання не анулює все?
-
Добрий день . Підскажіть будь ласка хто відправляв останні дні паспорт поштою в Варшаву . Чи треба зараз сплачувати зворотню доставку ? Чи забирати паспорт особисто . Дякую
-
Доброго ранку, а то правда що з березня вже не будуть видавати Work Permit?
-
Я Вінниця
-
Хто знає що то значить закритий ворк перміт і відкритий
-
Закритий, коли ви прив'язані до одного роботодавця, при відкритому можна працювати будь-де
-
Справа, скоріш за все, у чомусь іншому. Маю таку саму пошту і вона скрізь чудово проходила. А нову заявку у вас навряд чи приймуть
-
Доброго дня) Може хтось допомогти з зйомом квартири в Едмонтоні? Як це робиться?)
-
www.rentfaster.ca/
-
Офіційної інформації все ще немає, як було 50/50 так і залишилося. Треба чекати лютого/початку березня
-
Привіт шановна громадо💪 Хто може допомогти з онлайн курсами англійської мови? Заздалегідь дякую!
-
Ефективність онлайн курсів така собі, можна скачати додаток Дуолінго і по 2-3 години займатися і результат буде той самий
-
Хто летів з Польщі з вигасшими днями по безвізу. Як з пересадками в країнах Європи?
-
Доброго дня! Є хто в чаті з району Міссісога в Торонто?
-
Я летів зі всім ,що можливо, простроченим, я не ризикував, і Вилітав напрямку з Варшави в Торонто...
-
Скільки коштував білет? І яка авіа компанія??
-
11 000 злотих ±( з копійками) на 2 особи + 1 екстра валіза... Виліт Варшава-Торонто,( пауза була чи 5 чи 6 годин)Торонто - Едмонтон
-
Компанія LOT та WestJet ( можливо якісь літери попутав)
-
Вельми вдячний
16 Jan 2023, 06:08
24932/64839
13 Jan 2025, 17:32