Канадський Марк Chat
-
Ніби я нічого не порушу, якщо кину посилання на свій канал на телеграмі, без чату, але з описам життя в одній із самих провініційних провінцій, при чому в провінційній частині, оскільки я зараз біля трьох пагорбів, а не в столицях. Коментарі читаю, часто відповідаю. інколи роблю допис на базі питань. тут інформація через досвід людини без досвіду канади. і так, в моєму містечку більше українців нема... t.me/AlPavloUa
-
Дякую, Марку. Я теж тобі привів трохи людей на ютубі, бо цікаво викладаєш контент. Хай навіть дещо я чув за роки підготовки, але в тебе унікальний шарм і харизма, то все рівно цікаво). ПС якщо будеш брати ідеї для відео з каналу, залишай посилання тоді під відео. А як ні, то ні. Гаразд?
-
Як податися в Альберті?
-
Всім привіт , не можу ніде найти скільки потрібно платити кур‘єру за повернення пасорту після вклейки з Польші в Чехію ? Сам живу в Чехіі і буду звідси посилати
-
-
28 травня в Едмонтоні відбудеться найбільший український фестиваль в Канаді. Приходьте.
-
Краще з Парижу або Риму. З Франкфурта дуже дорого.
-
Якщо летіти по електронній візі,то там є список країн,з яких можна летіти. Я так розумію, що з інших країн не можна. Я могла би добратися до Парижа,але не знаю, чи з ел.візою можна. А відправляти на вклеювання і чекати,то не відомо скільки часу займе. А я з трьома дітьми подавалася,може прийти не одночасно усім,так як багато людей пише. А це все час...
-