Канадський Марк Chat
-
Шановна спільното! Вам вдається зайти на IRCC у власний кабінет? Бо у мене досі показує помилку.
-
Всім доброго дня. Пишу з ціллю поінформувати всіх власників канадської візи, або тих хто планує її відкривати. Я 5 років займаюся працевлаштуванням людей в Польщі, Німеччині, Італії та деяких інших країнах Європи. Також я займаюся допомогою в оформленні документів на побит в даних країнах і про це якраз піде мова. Поки що в жодній з країн це не зголошено офіційно, але на практиці є так, що власникам вклеєних віз до Канади почали відмовляти в поданні документів на часовий побит та продовження часового побиту. Найбільше дана проблема поширена в Польщі та Італії. Також проблема не зникає, навіть після поїздки до Канади та поверненню до Європи. Візьміть під увагу і не відкривайте візи, якщо не впевнені в своєму від'їзді, особливо ті, хто тривалий час перебувають в Європі і планують тут залишатися, оскільки дана віза може принести вам багато небажаних проблем, як мінімум до кінця терміну дійсності паспорту, як максимум до кінця дії візи. Дана інформація базаєтеся на особистому досвіді і досвіді людей, які з цим вже стикнулися.
-
Добрий день, можливо комусь буде цікаво та корисно. Мене звати Настя, ми з хлопцем зробили візи в Канаду і в майбутньому хочемо поїхати, але вже зараз плануємо шукати роботу. Ми таргетологи і маркетологи, займаємось налаштуванням реклами в Facebook і Instagram. Можливо комусь буде цікаво спробувати запустити рекламу, то з радістю допоможемо вам і безкоштовно проведемо консультації 💛 Тому якщо вам цікаво, буду рада поспілкуватись в приватних повідомленнях😁 Всім гарних свят і успіхів🎄😊
-
Друзі! Підскажіть будь ласка. Я не знаю вже що мені робити, в чоловіка дужий гострий біль у спині (думаю нирки) вже скоро як добу він мучиться від болю. Як тут швидку щоб викликати? Чи обов’язково Хелс Карта бо ми вже давно на неї подали, але ще досі не отримали.
-
Прошу допомоги хочаб інформацією🙏 Ми в Едмонтоні.
-
Вітаю всіх . People Help хто летів не прямим рейсом з країн ЄС з простроченим видом на проживання , (тільки паспорт і Канадська віза )є ризик не долетіти ? якщо не покидати транзитну зону в аеропорті країн ЄС ?!
-
911 або берете таксі і їдете самостійно в емердженсі. Виклик швидкої вам обійдеться в баксів 500. Емердженсі - якщо це дійсно потребує швидкої допомоги, бо якщо розцінять, що він може терпіти чи є більш критичні хворі, можна застрягнути в черзі дуже надовго. Волк ін клінік - якщо може хоч трохи потерпіти і немає шкоди для життя. Візьміть з собою свої документи, скажіть, що ви українці і прилетіли по куает, з вас не мають брати коштів. Якщо просять платити - платите і зберігаєте чеки, щоб потім повернути гроші.
-
Ось тут є трекер загруженності клінік medimap.ca/Walk-In-Clinics Там якщо пошукати є і емердженсі
-
Щиро вдячна🙏
-
Складно щось підсказати, оскільки офіційно то ще не функціонує, але по логіці, до поки вашу візу не побачили в державних установах, і поки не зафіксували хоча б одну відмову у побиті або допомозі, а також перетину кордонів по ній, то ця віза в базах країн Європи світитися не буде, тому і проблем з цим виникати не повинно.
-
Справа в тому що з візою і паспортом все гаразд, вид на проживання прострочено але є квитанція про сплату за поновлення, але ця схема діє тільки коли летиш до Країни походження тобто в Україну. Проблема покинути одну за країн Шенген зони, взагалі у багатьох проблем не виникало. Але….
-
Хтось має досвід оформлення заяви/згоди на купівлю/продаж майна в Україні, будучи в Канаді. Не в посольстві. Будь ласка - напишіть в особисті.
-
Сайт не працює другий день..
-
Пустять Але віза і дозвіл на роботу чи навчання , буде теж до закінчення паспорта. Потрібно буде одразу займатись новим паспортом , так як це не швидко робиться і подаватись на нові дозволи. Бещ них ви не зможете перебувати в Канаді. В ідеалі отримати паспорт і з ним приїхати , звісно якщо є на то час і можливість
-
'доброго вечора.підскажіть будьласка чі є можливість отримати роботу в едмонтоні на виробництві знання мови початкова А1
-
Добрий день тільки почав цікавитись темою виїзду у Канаду. Маю питання, на даний момент мені 17 років знання англійської покищо не присутнє, як поступати в навчальний заклад?,По яких критеріях можуть признати стипендію? І чи є якісь курси англ мови для Українців?