Канадський Марк Chat
-
Щиро вдячна🙏
-
Складно щось підсказати, оскільки офіційно то ще не функціонує, але по логіці, до поки вашу візу не побачили в державних установах, і поки не зафіксували хоча б одну відмову у побиті або допомозі, а також перетину кордонів по ній, то ця віза в базах країн Європи світитися не буде, тому і проблем з цим виникати не повинно.
-
Справа в тому що з візою і паспортом все гаразд, вид на проживання прострочено але є квитанція про сплату за поновлення, але ця схема діє тільки коли летиш до Країни походження тобто в Україну. Проблема покинути одну за країн Шенген зони, взагалі у багатьох проблем не виникало. Але….
-
Хтось має досвід оформлення заяви/згоди на купівлю/продаж майна в Україні, будучи в Канаді. Не в посольстві. Будь ласка - напишіть в особисті.
-
Сайт не працює другий день..
-
Пустять Але віза і дозвіл на роботу чи навчання , буде теж до закінчення паспорта. Потрібно буде одразу займатись новим паспортом , так як це не швидко робиться і подаватись на нові дозволи. Бещ них ви не зможете перебувати в Канаді. В ідеалі отримати паспорт і з ним приїхати , звісно якщо є на то час і можливість
-
'доброго вечора.підскажіть будьласка чі є можливість отримати роботу в едмонтоні на виробництві знання мови початкова А1
-
Добрий день тільки почав цікавитись темою виїзду у Канаду. Маю питання, на даний момент мені 17 років знання англійської покищо не присутнє, як поступати в навчальний заклад?,По яких критеріях можуть признати стипендію? І чи є якісь курси англ мови для Українців?
-
Доброго дня скажіть хто в Польщі проходив медогляд? Хто знає назву клініки?
-
Доброго дня! Я зараз проводжу новорічні фотозйомки на вулиці, в дома та у студіях тут у Едмонтоні, якщо комусь цікаво, звертайтесь у приват, відправлю вам портфоліо та домовимось про дату. Своім зроблю гарну знижку) Дякую!
-
Для вступу у коледж чи універ потрібна англійська академік не нижче 7 начебто. Візьміть будь-який коледж та почитайте умови для іноземців, навчання тут не з дешевих і якщо у вас немає постійного резиденства у Канаді чи громадянства, то цінник у кілька разів більший, ніж для місцевих. Курси англійської безкоштовні є для усіх, хто прибуває у Канаду, це як частина адаптаційної програми. Однак без мови ви не вступите у виш.
-
А що на рахунок роботи для 17-річного? ( неповнолітнього)
-
можна, дають ворк перміти
-
але уточнюйте все одно умови перебування, у неповнолітніх має бути опікун
-
Тобто будучи неповнолітнім без опікуна не можна працювати на якихось роботах?
-
чого не знаю того не знаю, не маю неповнолітніх знайомих у Канаді🤷♀️ заходьте на офіційні сайти та шукайте, на canada.ca має бути інформація
-
Дякую
-
Пошукайте інформацію, бо в Канаді вчаться на рік більше і ви, можливо ще в школу рік будете ходити. Школа безкоштовна.