Канадський Марк Chat
-
Юлю, вас ніхто не засуджує. Просто будьте завжди готові, що все може піти не по плану. Реально, на вулиці -36, ми не змогли завести авто вчора, всі плани накрилися. Що якщо людина, яка згодиться вас забирати теж попаде у подібну ситуацію? Налаштуйте мобільний роумінг на телефоні, скачайте убер таксі, прив'яжіть туди свою картку, знайдіть відразу своє житло на карті та зробіть скріншот на усілякий випадок. Все буде добре, якщо ви будете підготовлені і зможете діяти самостійно не сподіваючись на когось.
-
Юля все буде добре, якщо ви напишете теж саме повідомлення на канадській групі в фейсбук по Калгарі, то гарантую вам, що знайдеться чимало добрих канадців які вас з радістю зустрінуть і завезуть, без всяких тупих порад і коментарів ♥️
-
Хто з Калгері, місцеві чати, групи в телеграмі існують взагалі🫣?
-
Підкажіть будь ласка,прийшло підтвердження на здачу біометрії . Та ще прийшло повідомлення що тідтвердити , перенести, або скасувати дату. А потім прийшло повідомлення українською що дата підтверджена автоматично. Так має бути? Хто що скаже. Дякую.
-
t.me/ukredmontonchat
-
Люди їдуть від війни, яка не закінчиться скоро, на жаль. Люди рятують своїх дітей, люди кидають роботу і їдуть дуже далеко усвідомлюючи те, що вони залишають все в Україні і починають з нуля. Люди розгублені і просять благають про допомогу і якщо хтось має можливість допомогти з машиною, переїздом, квартирою, допомагайте. Хто давно переїхав до Канади ви виїхали з України спокійної країни, зараз ви дивитись в телевізор але телевізор вам не покаже того кошмару, що зараз тут. Коли дитина в 15 років питає мене, батько а в Канаді світло весь час є? Я кажу так і він радіє, радія від того, що є світло. Будьте людьми, а не оболонками.
-
А ти хто щоб з твоїх слів висновки робити? Ахахах) Людина просто спитала, я не думаю що вона б тобі плюнула в затилок, впевнений що і за бензин дали б і можливо, колись і тобі б допомогли. Єдиний висновок, який я зробив, що від канадців буде більше допомоги ніж від наших, як було і в Україні, так і за кордоном) Питаєш в группах «хто знає норм дантиста» відповідають Українці - «а ти чому в україні зуби не зробив» ахах А тепер ше таке от язвисте вискочило, і ше з його слів висновки робити) Тобі завідно що хтось також в Канаду попаде? Чи що комусь поможуть, а тобі ні? Я як в Канаді буду, буду принципово людей з аеропорта забирати, і тобі в ЛС відеозвіти кидати, аби ти пінився і заздрив, що хтось легше ніж ти з аеропорта добрався
-
Дуже часто в новоприбулих завищені очікування від далекої Канади. Ви для себе спочатку дайте відповідь: чому саме Канада,а не Європа? Тим паче,Канада дуже велика і дуууууже різна.
-
Навіть не відписуйте таким, ви таких ше зустрінете 100500 Сам приїхав в країну яка дає йому від війни притулок, і отримав 3000 долларів. А коли питають про допомогу в нього, включпє вчителя і розказує як «нічого просто так не дається» 😆
-
Чому Канада? Чому Калгарі?
-
Як вже тошно від постійних писанин, чому не в европі, а в Канаду. Та кому яка різниця? Не до вас додому їдуть. Якщо людина має голову і розуміє, що треба працювати, то все буде добре.
-
Вам не соромно?
-
І шо саме смішне що пишуть це ті, хто вже в канаді. А саме головне що ті хто ДАВНО в канаді) Їм видно заздрісно, що нам зараз куаєт відкривають легше, аніж колись їм це далось
-
І постійно тільки від них слова як все страшно і як не треба їхати, а самі по 15+ років вже там