Канадський Марк Chat
-
Навіть не відписуйте таким, ви таких ше зустрінете 100500 Сам приїхав в країну яка дає йому від війни притулок, і отримав 3000 долларів. А коли питають про допомогу в нього, включпє вчителя і розказує як «нічого просто так не дається» 😆
-
Чому Канада? Чому Калгарі?
-
Як вже тошно від постійних писанин, чому не в европі, а в Канаду. Та кому яка різниця? Не до вас додому їдуть. Якщо людина має голову і розуміє, що треба працювати, то все буде добре.
-
Вам не соромно?
-
І шо саме смішне що пишуть це ті, хто вже в канаді. А саме головне що ті хто ДАВНО в канаді) Їм видно заздрісно, що нам зараз куаєт відкривають легше, аніж колись їм це далось
-
І постійно тільки від них слова як все страшно і як не треба їхати, а самі по 15+ років вже там
-
Так, я також думаю, що це від заздрощів. А ще полюбляють верещати, чому чоловіки їдуть, а не в окопах сидять.
-
Не дай Боже нікому, "так легко отримати той CUAET"
-
Чесно - дуже соромно. Що я в затишній Канаді,а не на передовій. Звичайно, знаходжу якійсь недолугі відмазки для своєї совісті : діти ,моргідж тощо.
-
А чоловік потрібен тільки аби моргідж платити?) якби в вас його не було, то поїхали б на фронт?)
-
Слухайте, вибивати з людини, чому це вона їде до Канади, а не сидить у Европі, то останне діло. Тим паче, якось дивно читати ці запитання від чоловіка до жінки з дитиною.
-
Чоловік потрібен ,щоб нести відповідальність за благополуччя своїх дітей. А їх у мене троє.
-
Навіщо ці тупі питання, Європа навіть близько не стоїть поруч з Канадою.. якщо навіть не брати до уваги значно ширші фінансові і кар'єрні можливості, то чисто з сторони емоційного комфорту, тут жодного хейту до емігрантів з України, банально йдеш з дітьми по магазині розмовляючи українською і не ловиш жодних поглядів
-
Зрозуміло. Дитячі мрії.
-
А якщо немає дітей?) то нехай молодий хлопець який не пожив ще гине? Бо в нбого дітей не було?)
-
Тому ви вирішили наїхати на жінку
-
А ви чому в канаді? Дитячі мрії?