Канадський Марк Chat
-
А чоловік потрібен тільки аби моргідж платити?) якби в вас його не було, то поїхали б на фронт?)
-
Слухайте, вибивати з людини, чому це вона їде до Канади, а не сидить у Европі, то останне діло. Тим паче, якось дивно читати ці запитання від чоловіка до жінки з дитиною.
-
Чоловік потрібен ,щоб нести відповідальність за благополуччя своїх дітей. А їх у мене троє.
-
Навіщо ці тупі питання, Європа навіть близько не стоїть поруч з Канадою.. якщо навіть не брати до уваги значно ширші фінансові і кар'єрні можливості, то чисто з сторони емоційного комфорту, тут жодного хейту до емігрантів з України, банально йдеш з дітьми по магазині розмовляючи українською і не ловиш жодних поглядів
-
Зрозуміло. Дитячі мрії.
-
А якщо немає дітей?) то нехай молодий хлопець який не пожив ще гине? Бо в нбого дітей не було?)
-
Тому ви вирішили наїхати на жінку
-
А ви чому в канаді? Дитячі мрії?
-
Народ, зав'язуйте. Зараз буде черговий срач і нічого гарного.
-
Якшо хтось інший то дитячі мрія, а от якщо ВИ, то впевнений шо є причина чому саме в канаду?
-
Можеа в вас спитати, коли ви туди попали? І коли їхали, був вибір напевне зі всіх країн світу? А чому саме канада?
-
А чому ваші мрії не дитячі?
-
Канада- не моя дитяча мрія. Але я приїхав сюди свідомо. В 2012 році. Мені тоді було 36.
-
Ви ще не знаєте про неї нічого, НІЧОГО! Можливо це жінка із ідеальним англійським і інженеерною освітою? Ви це спитали для початку?
-
До чого тут англійська і освіта?
-
Можливо її перспективи і мрія набагато реальніші ніж впші)
-
Просто подивиться ,як тисячі українців повертаються розчарованими з Канади. Можливо, для когось це шанс ще раз замислитися.
-
Можливо. А можливо їй краще буде в Британії? Чи в Німеччині? Чи в Швейцарії?
-
Які тисячі? Ви їх особисто знаєте? Всі ті тисячі? Статистику