Канадський Марк Chat
-
Вам краще додатись в якусь группу яка повязана саме з куаєт І де буде меньше людей які вже там давно, то особливий вид Українців, думаю пояснювати чому вже не треба, сам зроблю так само
-
А є такі групи? В кожній групі будуть "радники"
-
Фейсбук де побільше канадців)
-
Ооо, там ще круче. Там стільки радників, що як почитаю, то забігти хочеться
-
Що стосується мене особисто, то з самого початку дії програми CUAET - я намагаюся допогати новоприбулим українцям. І в аеропорту зустрічаю, і з пошуками житла допомагаю, і з різними побутовими питаннями. Компанія, на якій я працюю взяла на роботу 25 новоприбулих. Моя дружина від квітня місяця працювала на Red Cross перекладачем в аеропорту Едмонтона ,зустрічаючи українців. А потім , на своїй основній роботі влаштувала відкриті співбесіди,спеціально для українців. І 17 новоприбулих дістали свою першу роботу в Канаді. До того ж, допомагаю в адмініструванні тг-каналу.
-
t.me/ukredmontonchat
-
Є купу випадкіа де канадець бере вихідний, бере за руку сім‘ю яку приютив і йде допомагати робити документи) В той час муд українців «Яке забрати з аеропорта, а ти чим думаєш? А чому канада? А яому калгарі?»
-
А бувають випадки, коли ця українська сім'я сидить в нього на голові декілька місяців, навіть маючи роботу. І після цього у канадійців не виникає бажання хостити новоприбулих
-
Я говорю про більшість канадців. А ви про 0.1% українців)
-
Дуже гарної думки про співвітчизників) дякую)
-
Просто декларується, нічого не стягується, це стосується тільки готівки..
-
Просто я знаю десятки новоприбулих. Особисто. І кожного різне бачення ситуації.
-
Перепрошую, ви скількох співвітчизників влаштували на роботу?
-
Вибачте, якщо у вас є діти, то ви маєте мати чітке бачення,як ви сама маєте дати раду своїй родині на чужині. Звичайно, на початках, вам допоможуть. Всіляко. Ну а далі, має бути план. Чи на удачу?
-
Саме через ось таких як ви і пропадає бажання допомагати новоприбулим. Маю вас розчарувати, я знайшов і роботу і житло за три місяці до прильоту. І зараз вже адаптувався, спокійно живу і працюю, знайшов друзів. Так що немає чому заздрити
-
Проблема не в питаннях і проханні про допомогу. Проблема в тому що все це робиться за тиждень два перед вильотом
-
Згоден, треба знати що робити після того як допоможуть на старті і бути готовим
-
Тощо
-
Для кого це проблема? І в чому саме проблема? Людина запитала лише про поїздку з аеропорту.. це дрібниця, а не проблема... Я можу закластися на 1000$, що я знайду пані Юлії навіть за день до прильоту транспорт з аеропорту, бо це дрібниця.. якщо для вас це виглядає якось по іншому, то мабуть слабо ви ще адаптувались