Канадський Марк Chat
-
Нехай тобі буде спокійніше, переконуй себе що саме так і було
-
До прикладу, в Едмонтоні є дуууууже багато волонтерів, які привезуть з аеропорта. Хоча, дійсно, будній день- то лажа навіть для волонтерів. Бо одна справа ,коли людина працює на річну зарплату, а друга справа - коли на години.
-
Народ) тут є чувак, який знає як вламати орендодавців чекати вас 3 місяці і до хвилини розрахувати коли дадуть відровідь по куаєту і вклеять візу, аби сказати точну дату в канаді орендарям і роботодавцям))
-
Боже , хаахахах , тут квартиру дуже легко найти , і роботу також якщо постаратись , написати резюме і походити пороздавати а також онлайн
-
Перечитай ще раз і потім свої 5 коп встявляй 🤣
-
))))))))))))
-
Доброго вечора. Народ, Можете хтось будь ласка допомогти? У нас тариф накрився. Доводится пакети Мегабайтів постійно замовляти(( У малого дистанційне навчання й без інтернету ніяк 😢
-
А ця пані знає, що при зарплатні 25 дол на год. - одній з діточками ,в Калгарі буде не так,як це уявляється не з Канади?
-
Наприклад, Bwalk,можна домовитися про рент дістанційно. Взагалі, варіантів вистачає
-
Ну у мене lucky, плачу 75$ за 20гб
-
Я користуюсь Telus, 85$ 100Gb
-
Та може вже достатньо без кінця залякувати, та писати, що важко, не зможе і т.д.
-
Ви не спитали хто вона і що вона, який рівень арглійської, яка спеціальність. Можливо це хірург з вдеальним англійським?) але ставлення відразу протилежне) А навіть якщо і так, нехай 25. Людина вже має білети, не їде у безкоштовне житло, а зняла собі квартиру, значить підготувалась і гроші є, яка вам різниця?) В вас з кимось челендж, хто більше людей відмовить?)
-
Йой , ну і брєд , важко буде всім з початку , краще б побажали більше сил та терпіння і можливо допомогли навіть в елементарній пораді , а це вже її подальше життя , якщо буде важко поїде назад , попробувати варто
-
Домовитись можна тоді коли знаєш дати А куаєт така штука яка в когос зайняла місяць а в когось 6 і до цих пір не вийшло. Хтось здав біометрію із європи хтось чекає черги у львові, так само із вклейкою, він не міг знати наперед коли все складеться і він полетить. Тим більше оренду наперед, українець по куаєту, без навіть тижневого перебування в канаді? Я не говорю про доказ наяаності коштів на рахунку чи трудовий договір? Кому він насипає і за кого ви заступаєтесь?)
-
З радістю допоможу не тільки порадою,але і практично. Саме ви якої допомоги потребуєте?
-
Я не потребую ніякої допомоги , але дякую що запитали)
-
Вам допомогти рентувати житло в Едмонтоні дистанційно? Без проблем!