Канадський Марк Chat
-
Ви не спитали хто вона і що вона, який рівень арглійської, яка спеціальність. Можливо це хірург з вдеальним англійським?) але ставлення відразу протилежне) А навіть якщо і так, нехай 25. Людина вже має білети, не їде у безкоштовне житло, а зняла собі квартиру, значить підготувалась і гроші є, яка вам різниця?) В вас з кимось челендж, хто більше людей відмовить?)
-
Йой , ну і брєд , важко буде всім з початку , краще б побажали більше сил та терпіння і можливо допомогли навіть в елементарній пораді , а це вже її подальше життя , якщо буде важко поїде назад , попробувати варто
-
Домовитись можна тоді коли знаєш дати А куаєт така штука яка в когос зайняла місяць а в когось 6 і до цих пір не вийшло. Хтось здав біометрію із європи хтось чекає черги у львові, так само із вклейкою, він не міг знати наперед коли все складеться і він полетить. Тим більше оренду наперед, українець по куаєту, без навіть тижневого перебування в канаді? Я не говорю про доказ наяаності коштів на рахунку чи трудовий договір? Кому він насипає і за кого ви заступаєтесь?)
-
З радістю допоможу не тільки порадою,але і практично. Саме ви якої допомоги потребуєте?
-
Я не потребую ніякої допомоги , але дякую що запитали)
-
Вам допомогти рентувати житло в Едмонтоні дистанційно? Без проблем!
-
Там по-моєму не про це йшлось
-
І найти роботу за 3 місяці до мого прильоту?)
-
А про рент за 3 місяці наперед
-
Таксі з аеропорту коштує максимум 50 доларів. Для працюючої людини забрати з аеропорту буде коштувати дорожче.
-
Та клоун то був) домахався до жінки яка про допомогу спитала, а не потянув базару))
-
Ну типу ви домовляєтеся про рент з певного терміну.
-
Але ж не за 3 місяці наперед
-
Якщо квартира зараз пустує і здається
-
То який сенс?
-
Це ж як має пекти дупу 🤣 легше продукувати ніж прийняти факт що є люди які не їдуть висіти на шії хостам і не шукають роботу по 3 місяці і просять всюди допомоги