Канадський Марк Chat
-
А що бракую Вініпегу чи Ріджайні?
-
Боженька, молодець, клас
-
Як би я жила в Калгарі,я б зустріла і довезла,тут немає нічого такого...то нормально,що людина їде може вперше і реально страшно що і як...ми зараз їдемо не тому,що планували емігрувати,а тому,що надіємось на нормальне життя,хоч ненадовго...а ви такі добрі зараз задавите добротою...
-
Ви розумієте різницю між Едмонтоном і Калгарі? Ні?
-
Вам тут реферат писати яка різниця? Можливо то людина із айті і з грошима тому калгарі а не едмонтон
-
Ви вже години півтори вперто ігноруєте саме ті повідомлення де вам кажуть, людина! Просто! Спитала! За! Аеропорт! А ви відразу про її зп, перспективи, краще в європу і тд
-
Якщо ви рахуєте українців найстарішими працівниками, то ви глибоко помиляєтеся.
-
Я і не сумніваюсь що ви поганої думки про Українців і робите все для того аби нас там було меньше)
-
Ну і хто її зустріне? Є бажаючі?
-
Ви українець ? Чи ви якісь полуруський ? Бо таку херню говорите
-
Є такі тут , все лише щоб поменше нас було
-
Так, я українець.
-
Шкода
-
Так ніхто і не зустріне, бо вступились ті хто в Україні без світла сидять, а ті хто там, такі як ви, лізете в її голову і гаманець, замість просто сказати так/ні
-
Доброго вечора. Народ, Можете хтось будь ласка допомогти? У нас тариф накрився. Доводится пакети Мегабайтів постійно замовляти(( Можете хтось виручити на подовження тарифу?🙏🙏🙏 У малого дистанційне навчання й без інтернету ніяк 😢
-
І мені шкода. Деколи буває. І соромно
-
Не хвилюйтесь. Це питання вирішили. Тим паче, ніхто не відповів, що чого вона їде до Канади і чого не домовилась за три місяці. Є адекватні групи з адекватними людьми.
-
Так стоп , я тут , я в Канаді
-
Так у вас тариф український і ви в Україні