Канадський Марк Chat
-
Та я не про це) я про те що для подання на пр, там не всі спеціальності підходять. І часто спеціальність звучить більш-менш серйозно, а по посадовим обовязкам вона має нок, який не підпадає під программу, і ваш досвід не буде зараховуватись. І навіть якщо у вас буде досвід 4-5-10 років, але по такому ноку який не підходить, пр не вийде отримати( Я ще сам не знаю чи взагалі у Альберті можливо відразу українцю по куаєт попасти на роботу, яка буде вважатись більш менш кваліфікованою. Чи якісь пів року-рік попрацювати до підвищення, а вже тоді, нова посада буде такою, яка пройде по программі. Я так чисто ділюсь інформацією яку встиг віднайти
-
В саскачевані до прикладу є пілотна программа, там навіть працівники на фермах чи теплицях та офіціанти чи двірники, зі стажем більше пів року можуть подаватись на пр. А в альберті з цим важче, я довго на їх сайтах сидів
-
В Саск завжди було легше з іміграцією, а зараз і поготів.
-
Ну а ви як в альбертв подавались? Досвід до канади? Чи набули його в канаді?
-
я не в Альберті подавався якраз, а у Саск.
-
Ох, бінго) як раз там планую, по здобутому стажу у канаді?
-
Я не зовсім розумію,що маєте на увазі по здобутому досвіді у Канаді? Я приїхав сюди у 2012 по lmo(lmia) на сервіс ріг(assistant of servicerig operator), звідти подався на sinp, потім pr.
-
А) вибачаюсь) думав можливо ви з тих хто встиг по тим пілотним програмам як зараз)
-
Ні, я не з тих )))
-
Доброго вечора! Підкажіть коли буде тотал сейл. Начебто 26. Хочу взуття купити. Дякую.
-
Так 26, але в Канаді він не такий великий, як в США. Флайєри рекламу можете вже зараз подивитись онлайн. Рекомендував апп. "Flipp".
-
Дякує є фліп))) поки що там нічего цікавого.. окрім продуктів харчування.
-
Доброго дня 🇨🇦Здав біометрію 16 грудня і 21 прийшов файли в IRCC з назвою : «Original Passport Request» в якому пишеться що для закінчення заявки нам потрібний ваш паспорт але я читав що ще на пошту має прийти документ в якому є 2 штрихкода і має писати що вас запит на ворк перміт був схвалений але на пошту нічого не прийшло тільки на IRCC що нам потрібний ваш паспорт. Хто з таким стикався і що робив в даній ситуації? Дякую за пораду.🇨🇦
-
Це запит на вклейку візи Везунчик ви , за 5 днів Лист про погоджений дозвіл ,приходить після вклейки
-
Дія в Канаді. Маємо перший кейс. Команда Мінцифри активно працює над міжнародними партнерствами. Одна з останніх домовленостей — з канадською провінцією Манітоба. Відтепер там можна отримати місцеве водійське посвідчення, просто надавши водійське в Дії. Далі — більше! Ведемо переговори з установами та організаціями з понад 14 країн. Щоб українці могли отримувати послуги з цифровими документами у Дії, де б вони не перебували. Майбутнє за цифровізацією. Робимо Україну трендсетером у цьому процесі.
-
Доброго вечора, громадо! Підкажіть будь ласка, чи є якісь додатки, щоб купляти продукти онлайн, дешевше ніж в крамниці? Дякую.
-
Вибачте, можливо ми тут в Едмонтоні трохи відстали від цивілізації.. А десь в світі є таке,щоб додому привезли продукти харчування дешевше ніж у мережевих магазинах?
-
Ви за всіх не кажіть, будь ласка. Якщо нема що сказати по питанню, прошу не писати. Дякую.
-
Я за всіх і не кажу. А тільки за себе. Давно тут живу і не знаю,як там в світі буває. Тому і цікавлюся.