Канадський Марк Chat
-
Для водія , напевно, захочуть місцевий 5 клас. А решта- без проблем.
-
А при обміні українських прав, що видають?
-
В альберті ж перездається екзамен?
-
Українські забирають- видають альбертівські. Після того,як ви складете теоретичний і практичний іспити.
-
І це буде 5 клас?
-
Ну як складете іспит на 5 клас- то отримаєте .
-
Це виходить треба інглішь вчити паралельно працювати плиточником) паралельно збирати документи на рп і інфу про це все, передавати права, паралельно десь вчитися щоби працювати не плиточником в майбутньому, ну багато геморою, думаю для початку краще не думати про рп, щоби з глузду не з'їхати)
-
А ну так супер, я думав може українцям якісь цікаві видають)
-
Тоді ви почнете про нього думати в останній рік своєї візи і посивієте)))
-
Та який геморой. На пр ви можете подаватися,навіть якщо на складі будете працювати.
-
Що вам дасть PR?
-
Ну дивіться до прикладу утальберті є список робіт які не проходять по програмі) він звісно не великий, але а вдруг ви пропрацюєте саме на такій) і аж потім зрозумієте що рік-два в трубу. І почнете бігати в останній рік і думати як вписатись день в день, щоб на новій роботі рік встигнути відпрацювати?)
-
Чи взагалі буде пенсія в майбутньому) якщо пропрацювати в Канаді 10-20 років) Тому що я чув від Українців які виїхали в Канаду що, пенсій у людей похилого віку немає !! Живуть на відкладені гроші) мені цікаво скільки треба відкласти грошей щоб дожити віка на землі))?
-
+ програми завжди міняються. Раніше в манітобі було пів року на будь якій роботі. Тепер вони балову систему вводять і тд, хто знає шо буде через рік два?
-
Двадцять років попрацюєте в Канаді- тоді будете мати пенсію від держави. Але є й інші варіанти.