Канадський Марк Chat
-
Тоді ви почнете про нього думати в останній рік своєї візи і посивієте)))
-
Та який геморой. На пр ви можете подаватися,навіть якщо на складі будете працювати.
-
Що вам дасть PR?
-
Ну дивіться до прикладу утальберті є список робіт які не проходять по програмі) він звісно не великий, але а вдруг ви пропрацюєте саме на такій) і аж потім зрозумієте що рік-два в трубу. І почнете бігати в останній рік і думати як вписатись день в день, щоб на новій роботі рік встигнути відпрацювати?)
-
Чи взагалі буде пенсія в майбутньому) якщо пропрацювати в Канаді 10-20 років) Тому що я чув від Українців які виїхали в Канаду що, пенсій у людей похилого віку немає !! Живуть на відкладені гроші) мені цікаво скільки треба відкласти грошей щоб дожити віка на землі))?
-
+ програми завжди міняються. Раніше в манітобі було пів року на будь якій роботі. Тепер вони балову систему вводять і тд, хто знає шо буде через рік два?
-
Двадцять років попрацюєте в Канаді- тоді будете мати пенсію від держави. Але є й інші варіанти.
-
Ну з голоду тут держава не дасть померти. Можу дати контакти кваліфікованого спеціаліста. Але з власного досвіду, ви будете спонсором своїх дідусів і бабусь.
-
Так просто ще на етапі в україні розуміти куди їхати і по чкій програмі До прикладу, зайшли на сайт альберти, подивились які вимоги до пр Зайшли на джоббанк, побачили що роботи є, приїхали, відпрацювали, отримали пр)
-
Просто вирішіть куди їхати ще в україні, альберта на склад чи водієм) Я не знаю, на острови на ферму) Саскачеван на елеватор) та й відразу йдіть по плану
-
Ні, не будуть, на якій підставі? Ви будете виступати спонсором і там необхідно показувати доволі великі суми на утримання, щоб їм дали дозвіл на перебування тут.
-
Вам би краще всі перемінні данні десь занотовувати, дописи в чатах не є істиною, люди висловлюють свої думки, бачення і тд. Зараз вся інформація є на офіційних сайтах, як на мене, лише після вивчення данних з офіційних джерел можна будувати плани на майбутнє, паралельно читати хто тут що пише
-
Тут одна перемінна. Чи варто змінювати своє життя? Якщо вам більш-менш непогано в Європі,то не варто змінювати місце проживання на за океаном.