Канадський Марк Chat
-
Это было фотка моего авто. Я жил в россии. Я родом из Баку, а живу в Львовском обл. мIсто Великие Мосты
-
Максим я Украинскою мову дуже файна разумею, трошки размовляю
-
Послухай. Я з той сторони де говорили на орківський мові. І я з той сторони де були орки. І трощили все. І не треба мене пиняти мовою. Бо я її знаю, але не можу добре писати і говорити. Це з твого боку не дуже ввічливо.
-
Я сам родом из Баку. За это выбачте
-
Так, из Азербайджана, Баку
-
З твого боку не дуже ввічливо кинути і не захищати свою землю. І вказувати іншим що робити і на що сподіватися
-
Дуже Дякую Вам …
-
З твого боку не ввічливо вказувати мені, що робити коли не знаєшь людину
-
Кацапа видно з далеку))) ніхто в цій групі нікого не ображав до того як ти тут з’явився. Думаєш якщо зробив патріотично українську аву ти перестав бути орком? Та ні!!
-
🙏🙏🙏
-
Можно я трохи розвантажу напругу запитанням?) У мене є два щеплення Pfizer, але строк дії сертифіката закінчився 3 травня. Начеб-то Канада не вказує строки дії щеплень, але ж я нервую що сертифікат з простроченим строком дії. Хто вже прилетів в Канаду, скажіть як перевіряють сертифікат - просто дивляться, чи перевіряють qr code?
-
Я в обличчя нікого не образив і нікому не писав. А ось один мені написав в обличчя, що я даун. Я просто не хочу далі розмовляти з вами. Якщо ви читаєте між рядків. Я не буду писати вам у відповідь. Хай щастить вам у житті.