Канадський Марк Chat
-
Ми сина в українську оформили , чогось подумали , що легше йому буде , 6 років тільки
-
Спробує і побачимо
-
Можливо, перший рік і так.
-
А деякі пасивні агресори не прислухаються до інших. Що таке ваша «відкрита робоча віза»? Такого поняття тут не існує. З якого дива ви вирішили, що це гарантує вам дозвіл на роботу після березня? Цю візу вам вклеїли на підставі програми куает, яка діє до кінця березня, на цій же підставі офіцер на таможні видає ворк перміт. Якщо програма буде закрита, то просто віза у паспорті вам нічого не гарантує. Вони можуть легко сказати, що програма не діє і подавайте на ворк перміт як і всі інші смертні.
-
Мої дівчата вчилися елементарі скул- Сент Мєрі, джуніор хай- Сент Роуз, а зараз- Арчбішоп Макдональд. Порівняно з моєю шкільної і університетською освітою- я в шоці. Але найголовніше- це рівень спілкування.
-
Віза є віза, відкритим і закритим є Ворк Перміт(дозвіл на роботу) Канада нам зараз надала перевагу: відритий Ворк Перміт тобто ми маємо право хоч кожен місяць міняти роботодавця. А закритий Ворк Перміт це лише працюєш на одного роботодавця наприклад рік(скільки в тебе діє Ворк Перміт)
-
Візу вам дають щоб ви легально перебували в країні! Віза не буває закрита чи відкрита. Ну точніше коли закінчиться термін дії візи , тоді можна казати що віза ЗАКРИТА😅
-
Візу вам дають , щоб ви могли перетнути кордон , а три роки , легально як раз перебуватимете , працюватимете і т.д , по WP, SP або VR. Так як віза , без дозволів , дає право перебувати як турист ,не більше 6 місяців і то , це на розгляд офіцера.
-
Мені і жінці дали. Дійсна три роки
-
Бачу у Вас ситуація взагалі важка... Отримання візи - це і є її відкриття. Будь-яка віза в паспорті надає Вам певні можливості. Під словом "відкрита" мається на увазі отримана і вклеєна в паспорт. В паспорті не може бути закритої чи ще якоїсь іншої недійсної візи. Кожна віза має свої особливості. Саме тому і назви різні і вимоги для її отримання (або ще кажуть відкриття) різні. Якщо Ви вважаєте, що робоча віза ніяк не пов'язана з подальшим отриманням дозволу на роботу, то мені Вас шкода. Логічне мислення не всім дано, нажаль. Проте, навіть, за його відсутності Ви можете ознайомитися з досвідом тих людей, які ще раніше прибували до Канади по робочій візі. Гугл допоможе) І більше не коментуйте мої дописи, мені набридла Ваша некомпетентність та ірраціональність. Всього найкращого)
-
Звертатись туди куди відправляли. І читайте правила групи - розмовляти українською
-
Для чого ви це питаете ?