Канадський Марк Chat
-
Добрий день, друзі я тут новенький так що відразу вибачаюсь якщо такі питання вже звучали, не реагуйте неадекватно, хто недавно переїхав в канаду через компанію Advisa чи може хто знає її, можете відписати мені буль ласка ? Є питання, вони мені створили аккаунт на сайті ircc.canada.ca/visit-visiter/en/get-account-ircc-portal і просять щоб я розрахувався з ними, але я до кінця не розумію вони подали мене на візу чи це шахраї ?
-
Э хтось хто може пояснити як выдбувався саме в нього цей процес отримання візи і через кого ви ї робили?
-
Ми робили все самі,є багато відео в ютюбі на цю тему і там нічого складного...
-
На візу , переважно всі подають самі Купа відео в інтернеті , простіше немає куди Купа людей які мають проблеми з «помагатєлями» Але то ваша справа Подаєте анкету На наступний день , в кабінет ircc , приходить лист запрошення на здачу біометріі З інформацією з листа , на сайті записуєтесь до візового центру vfs , в місті якому хоче здавати Приходите на обрану дату і здаєте Після здачі біометріі , чекаєте лист запит на паспорт для вклеювання візи Відносите/відправляєте паспорт в візовий центр vfs Чекаєте і отримуєте паспорт з візою Цей процес , по часу , у всіх різний Від тижня після біометріі , до 6+ місяців. Як пощастить
-
Робіть самі. Інакше як ви будете все робити в Канаді?
-
Про що саме ви говорете ?
-
Що робити треба буде в канаді ?
-
Оформлювати документи
-
Які саме
-
Організовувати своє життя
-
А як це відноситься до подання анкети ?
-
А ви в канаді ?
-
Тренування, набуття якогось розуміння з оформлення доків
-
Ні, я до цього ще не готова
-
Добре дякую вам, я подумаю над вашим побажанням
-
Отримувати документи , відповідно подавати/ заповнювати аплікації на sin , health card , фін допомогу і багато всього іншого Завчасно розібратись з цим , точно не завадить. І аплікація на візу , початок цього всього
-
Але я вже подався через агенцію, вже заплатив першу частину, вже так і буде, але дякую я зрозумів про що ви говорите, буду розбиратись далі сам, дякую
-
Якщо вам дали доступ до кабінету і там є листи , що анкета подана , application summary і прийшов лист на біометрію , то все добре Чи вони за першу частину оплати , тільки зареєструвались на сайті ? Щоб вам підказати , потрібно розуміти , що у вас є. Можете в особисті написати , підкажу