Канадський Марк Chat
-
Добре дякую вам, я подумаю над вашим побажанням
-
Отримувати документи , відповідно подавати/ заповнювати аплікації на sin , health card , фін допомогу і багато всього іншого Завчасно розібратись з цим , точно не завадить. І аплікація на візу , початок цього всього
-
Але я вже подався через агенцію, вже заплатив першу частину, вже так і буде, але дякую я зрозумів про що ви говорите, буду розбиратись далі сам, дякую
-
Якщо вам дали доступ до кабінету і там є листи , що анкета подана , application summary і прийшов лист на біометрію , то все добре Чи вони за першу частину оплати , тільки зареєструвались на сайті ? Щоб вам підказати , потрібно розуміти , що у вас є. Можете в особисті написати , підкажу
-
Всім привіт! Дуже потрібна порада. 🙏🏼 У дитини закінчується строк дії паспорта в кінці лютого 2023, віза - так само. Заїхати в Канаду зможемо тільки на початку лютого. Поділіться, будь ласка, досвідом/актуальною інформацією, чи по таким документам впустять в Канаду та чи реально встигнути подовжити паспорт та оновити візу вже на місці? Заздалегідь вдячна за Ваші відповіді.
-
Доброго вечора , хтось може допомогти з орендою 2 кімнат в Калгарі ?На сайтах оренди мовчать )
-
Дуже дякую , вам за інформацію )
-
Господи два дорослих чоловіка! Залиштесь при своїх точках зору і думках і розійдіться мирно. На нас українців і так впав великий тягар біди, а ви тут через візи спорите! Будь ласка, будьте один до одного добріші🙏
-
Так це я сказав, що мені Ваші безглузді коментарі непотрібні. Але Ви продовжуєте писати, а потім ще і повторюєте за мною. Це ж таке сильне бажання взяти останнє слово)). Добре, не буду заважати. Помітингуйте, можливо це єдине, що підніме Вашу самооцінку 😂
-
Ну в першу чергу запитайте як йому зручно.. так щоб офіційно все гарно виглядало використайте банківський переказ за допомогою системи SWIFT, менш офіційно можна скористатись PayPal
-
Вестерн Юніон тут на кожному кроці