Канадський Марк Chat
-
Господи два дорослих чоловіка! Залиштесь при своїх точках зору і думках і розійдіться мирно. На нас українців і так впав великий тягар біди, а ви тут через візи спорите! Будь ласка, будьте один до одного добріші🙏
-
Так це я сказав, що мені Ваші безглузді коментарі непотрібні. Але Ви продовжуєте писати, а потім ще і повторюєте за мною. Це ж таке сильне бажання взяти останнє слово)). Добре, не буду заважати. Помітингуйте, можливо це єдине, що підніме Вашу самооцінку 😂
-
Ну в першу чергу запитайте як йому зручно.. так щоб офіційно все гарно виглядало використайте банківський переказ за допомогою системи SWIFT, менш офіційно можна скористатись PayPal
-
Вестерн Юніон тут на кожному кроці
-
Свіфти з України не працюють, тому треба обирати інші способи
-
Доброго дня. Якщо ви за кордоном, прийдiть в украïнське посольство. Там вам подовжать дiю закордонного паспорта. На це пiде 10 хвилин. Подовжать на 4 роки. Тiльки спочатку передзвонiть (або зайдiть на сайт посольства) - потрiбен перелiк документiв ( свiдоцтво про народження, i тд).Iнакше дитина не в'ïде до Канади.
-
Якщо не впевнені в людині, що здає помешкання, тоді не варта надсилати гроші на перед. Наш лендлорд сказав, що почекає поки ми приїдемо. Хоча спочатку погоджувався на Вестерн Юніон. Потім передумав
-
До 18 років всі документи через опікуна,працювати можно,тут без проблем,але документи без опікуна ви не зможете оформити.
-
Опікуном я так зрозуміла може бути люба людина