Канадський Марк Chat
-
Господи допоможи вашій донечці🙏Молимось, надіємось. Нехай чим швидше поправляється. Я теж два дні тому пережила з чоловіком важкі дні на рахунок його здоров‘я. Тому тримайтесь, дай Бог вам здоров‘я і швидкого одужання❤️
-
Дякую вам і навзаєм вам вашому чоловіку здоров'я🥰
-
Питання! Чи є тут дівчата чи жінки, які хочуть виїхати до Канади з дітьми, але без чоловіків бо ті не мають змоги?
-
Доброго дня, можливо хтось має досвід перельоту з посвідченням особи, без закордонного паспорту
-
Так
-
Треба об'єднуватися і діяти разом. Так легше буде чи не так?
-
Можливо буде корисно тим, хто хоче дізнатися чи можливо отримати WP після 31 березня
-
Подивіться "Чи Продовжуть Програму CUAET в Канаді Після 31 Березня?" на YouTube youtu.be/Z7yc882acsg
-
добрий день! хочу запитати тих, хто летів westjet (ом) якщо обирати тариф econom (не economflex), то там можна далі модифікувати запит і додати багаж за додаткову плату? бо мене зразу перекидує на оплату і не зрозуміло чи зможу потім додати багаж завчасно дякую та гарного дня!
-
Спасибі Маркіяне) Моя думка - продовжать, але повідомлять про це 30 березня )) Бо інакше буде "бум" імміргантів на весну, а Канаді краще "рівномірніше" нас приймати...
-
Добрий день! Хто може допомогти з подачею документів на візу
-
youtu.be/PrcdUjzvvak
-
Хтось вклеював візу у Німеччині? Скількі часу зайняло?
-
12 днів і вже у мене, Düsseldorf
-
10 днів Берлін
-
Доброго вечора,маю на завтра біометрію,прийшов лист що потрібно підтвердити ,а неможу підтвердити,пише помилка,що може бути?мене не приймуть чи як?
-
Не переймайтесь. Кнопка не працює, нічого підтверджувати не треба.
-
Це 100%?
-
Воно з березня не працює 😂
-
Щось зміниться, якщо я напишу так?
16 Jan 2023, 06:08
25801/64839
13 Jan 2025, 17:32