Канадський Марк Chat
-
Друзі привіт. Підкажіть а то уже заходжу з розуму. 15 грудня появилось на сайті консульства Канади інфо.. що типу ухвалена фінальна стадія...но сьогодні 26.а поспорти із візами таки ще не повернулись із варшави на адрес у польщі.
-
Звільняється однокімнатна квартира у Едмонтоні. Одна окрема кімната, одна разом з кухнею. Район WestWood 11926 105st. Дуже близько торговий центр, курси англійської мови та спортзал Можна арендувати без довідок про роботу чи кредитну історію Заселитись в квартиру можна вже зараз За деталями пишіть у приватні повідомлення
-
Ця організація замість червоного хреста займається поселенням. Торонто, аеропорт.
-
Пишіть на емайл VFS Global, Варшавського відділення. Ну і там весь опис ситуації, але там тільки інгліш, або спеніш лист має бути. Вдачі
-
Дякую будемо писати. У когось було щось подібне? Відгукніться
-
Просто в Варшавському офісі перегруз. В моїх друзів було так, взагалі інфи ніякої не приходило після здачі паспортів, чекали місяць, потім написали цього листа, і їм відповідь - приходьте забирайте. Українці обвалили роботу центру, навала)
-
Після повідомлення по винесення фінального рішення?
-
Доброго вечора, підскажіть, будь ласка, можливо у когось була така ситуація, зробили запис на здачу біометричних даних у Львові на 23 січня за допомогою електронної пошти,але змінилися обставини, і тепер потрібно записатися на здачу в Бухаресті. Чи реально відмінити попередній запис?
-
Хто має електронку варшава vfs global..
-
Так звісно..це розуміємо.дякую хорошого вечора.
-
+48 221530042 цей телефон?
-
Дзвонили Помогло ? Чи просто як з дітками відписка..очікуйте на розгяд справми.
-
Відправляв паспорт на вклейку у Варшаву 1 грудня, 2 тижня була повна тиша, 14 грудня прийшли всі листи від VFS, що вони отримали паспорт, передали в IRCC, отримали назад). 15 грудня прийшов лист, що можу відбирати. Я думаю що все окей, просто розсилка не працює, або фізично не мають часу повідомляти на якій стадії знаходиться паспорт
-
Все у мене 1в1 як ви написали тільки на 1 день пізніше...замовляв курєра...все проплатив... і розписав... поки гробова тишина..