Канадський Марк Chat
-
A distinctive national feature 😂😂
-
Так, можна! Побазарте про те хоч, що там гарного зараз . Якiсь ковзанки, мiсця красивi для вiдпочинку. Зараз красива пора, Але новi люди не можуть зразу знайти таку iнформацiю
-
Відпочинок - це алкоголь і пісні з танцями? Ну з цим в Едмонтоні напряг.
-
А з ковзанками проблем жодних.
-
Попереписуйтесь з ними декілька хвилин і зрозумієте, чому в мене така позиція.. але згідний на всі 100%, що це огидно читати.. я більше не збираюсь їм відписувати, бо це безтолку
-
Таке враження, наче вас тут хтось силує відписувати😳. Такоє. Юнацький максималізм. Це нормально. Сам таким був років тридцять тому.
-
Це як анекдот, Грузин грузинові говорить.В мене є Волга, і в тебе є волга , давай купимо і Серго волгу. А в українців говорять так. Я сидів і ти сидів, давай і сусіда посадимо.
-
Доброго дня, чи можливо знайти роботу в Едмонтоні, Калгарі, Вінніпег, зимою без знання мови (активно вчу) , і на яку роботу можна розраховувати , навики маю в хімчистках , так як два роки займався професійними хімчистками , автомобілі , дивани і тд..і менеджер з продаж(хоча маю сумніви що це в Канаді пригодиться 😀) Але готовий працювати будь де, завод, будова , ферма, та інше.. головне шоб на початок за щось зачепитись . Дякую
-
👍😆😆😆😆
-
Що?
-
Я не знаю, що таке CUAET. Якщо це імміграційні документи, то вони мені не потрібні. Я вже відомий як англо-український блогер у Великобританії