Канадський Марк Chat
-
Усім привіт! Дякую Марк за ініціативи!)
-
www.facebook.com/100004102730541/posts/2958988790914516/?d=n
-
Доброго дня , таке питання якщо анулювати заявку і подати заново, можуть бути якісь проблеми ? Потрібно здавати заново біометрику ? Може хтось знає чи робили вже так??
-
Біометрію точно не треба перездавати
-
А проблем не буде ? Тому що дві заявки і тп ? Чекаємо вже місяць дружині візу нас прийшла з дочкою а їй ні , а часу в обмаль
-
Доброго дня чи є приблизний прорахунок по витратах на проживання на сімю (житло, іжа, саме необхідне) з 2 дорослих і 2 дітей.
-
Всім привіт, скільки часу займає вклеїти візу, якщо їдеш сам в візовий центр ?
-
Дивлячись де, в Парижі паспорт прийняли 12 травня і 18 травня вже паспорт повернувся з Лондона до візового центру в Парижі
-
В Польщі, якщо сам йдеш в візовий центр на вклейку скільки часу +- це може зайняти
-
Як я читав, в середньому в людей виходе так: Житло на 4 людини 1400С$ Їжа 500-600 С$
-
Але це залежить від вас та ваших потреб
-
І ще в якому районі живете
-
І в якому місті
-
Житло за ці гроші квартира, бейсмент, студія ?
-
Калгарі якщо?
-
Я розумію що все залежить від потреб але середньо статестично. Розраховуючи якщо отримуєш 4500-5000 $ що лишається
-
Наприклад в Едмонтоні як я дивився на різних сайтах то за будинок, квартиру, таунхаус, приблизно однакові ціни, близько 1500 С$ за будинок, можна і дешевше знайти, но я просто переглядаю, шукаю спершу школи, лікарні і тд поблизу і біля них вже дім
-
І наскільки реально по приїзду отримувати 3000? Якщо не ІТ.
-
Реально. Це всього лиш 22 долари на годину. Такі вакансії є.
-
А скільки годин в пейчекі? 40-44, як завжди?
2597/64839