Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
Біометрію точно не треба перездавати
А проблем не буде ? Тому що дві заявки і тп ? Чекаємо вже місяць дружині візу нас прийшла з дочкою а їй ні , а часу в обмаль
Доброго дня чи є приблизний прорахунок по витратах на проживання на сімю (житло, іжа, саме необхідне) з 2 дорослих і 2 дітей.
Всім привіт, скільки часу займає вклеїти візу, якщо їдеш сам в візовий центр ?
Дивлячись де, в Парижі паспорт прийняли 12 травня і 18 травня вже паспорт повернувся з Лондона до візового центру в Парижі
В Польщі, якщо сам йдеш в візовий центр на вклейку скільки часу +- це може зайняти
Як я читав, в середньому в людей виходе так: Житло на 4 людини 1400С$ Їжа 500-600 С$
Але це залежить від вас та ваших потреб
І ще в якому районі живете
І в якому місті
Житло за ці гроші квартира, бейсмент, студія ?
Калгарі якщо?
Я розумію що все залежить від потреб але середньо статестично. Розраховуючи якщо отримуєш 4500-5000 $ що лишається
Наприклад в Едмонтоні як я дивився на різних сайтах то за будинок, квартиру, таунхаус, приблизно однакові ціни, близько 1500 С$ за будинок, можна і дешевше знайти, но я просто переглядаю, шукаю спершу школи, лікарні і тд поблизу і біля них вже дім
І наскільки реально по приїзду отримувати 3000? Якщо не ІТ.
Реально. Це всього лиш 22 долари на годину. Такі вакансії є.
А скільки годин в пейчекі? 40-44, як завжди?
Так, але ще треба пам’ятати, що з цих сум ще податки заплатити 🤔
ca.talent.com/tax-calculator?salary=22&from=hour®ion=Alberta
Народ,хто продовжував паспорт?і робив/планує робити вклейку?