Канадський Марк Chat
-
Хто знає, судячи з останніх призначень, історій, які виходять на поверхню, як пиляють бабки (які йдуть з США, Європи), які шкурняки і відкати на держ.закупках, які закони приймаються, то щось починає боліти серце за Україну і людей, які гинуть
-
Після початку війни багато сміття з країни вимели, в нас таки повірила Європа. Їм буде важко відпустити свої інвестиції
-
Дивна логіка. Вам в Україні на блюдечку все дають чи ви батрачите?))
-
من می توانم به شما گوش دهم 😁
-
Незнаю скільки вам років і де ви проживаєте але настрій піднімаєте 😅
-
З чогось такого, за що може серце боліти,, як ви сказали, це призначення посла в Болгаріїї. Про дерибани допомоги, навіть цікаво, де ви таке побачили
-
Київ 39
-
Ні, але я вдома. Там чужий
-
Вибачте, але у ваших повідомленнях немає логічного змісту. "Блюдечка", "батратичи" і любов до Батьківщини це зовсім різні речі.
-
Так ви також думаєте їхати в Канаду ? Раз ви в цій групі ))
-
Я один з них.
-
Зайдіть на канал Гео Лероса, там по фактам розкладає Та і не тільки він, інфи вистачає, просто державні канали про таке говорити не будуть Я не тільки про посла сексолога, подругу Єрмака з 2010 року. Некомпетентних призначень вистачає Якщо виключити канали, які під контролем Зеленського, Єрмака і їх зеленої банди, копнути трошки глибше, то повилазять гори гівна, яке не потрапляє на камеру і не розголошується так активно
-
Я в Україні знаходжусь, і як люблять говорити такі як ви, тут дуляри на деревах не ростуть. Тому ви можете фантазувати, скільки хочете, а я реальний стан справ знаю
-
Так і є
-
Значить ви не в тому середовищі живете і не спілкуєтеся з людьми
-
Гео лерос в Україні зараз? Це людина ображена цією владою, чи варто його слухати?
-
Під’їдьте під любу митницю на яких машинах митники на роботу приїжають при зарплатах в 15000тис грн
-
Під прокуратуру мусарку і тдп СБУ
-
Якраз з тими, повірте, я не сектант єдиного марафону
-
Значить вони не в темах
16 Jan 2023, 06:08
26106/64839
13 Jan 2025, 17:32