Канадський Марк Chat
-
Добрий день...!! Підкажіть будь ласка , чи важко знайти роботу сварщиком в Калгарі. Дякую
-
Всім доброго вечора! Хто зупинявся в безкоштовному готелі, поділіться досвідом, яку адресу вказували при оформленні сін та в банку?
-
Взагалі то встановили правило в багатьох країнах Європи правило що маєте канадську візу їдьте до Канади,і це ви перше розберіться а не грубість всім
-
Покажіть ссилку офіційну на це правило? Не потрібно тут фейки розводити .. в мене купу знайомих живе в Європі, і ще нікому нічого подібного не надходило, хоча всі мають візи по CUAET..
-
Можна попробувати через p2p а не напряму з картки. Або як варіант зробити revolut або wise і їх поповнити з карти канадської і тоді через p2p на бінансі
-
Якщо Ви в Італії жили понад 6 місяців без виїзду,то пишіть Італія Ну і також пишіть Україна
-
В Італії був лише 3 місяці і знову пішов до рейсу
-
Виїхав з України 10/08/2021 Потім 13/06/2022 повернувся в Італію 28/08/2022 знову пішов у рейс
-
Ну почитайте в Польщі і в Франції вже є таке правило
-
Знайомі не підходить за себе відповідати треба
-
Якщо пишу як я виїхав с України ,реальні дати ,то виходить що я рік був не ясно де ,і система не пропускає далі
-
Покажіть ссилку офіційну на правило, ви шановний/шановна відповідайте за свої слова! В мене батьки в Польщі живуть, взагалі жодних питань немає..
-
Правильно,Ви поставили що проживали в Україні більше 6 місяців?
-
Їх не цікавить де Ви проживали менше 6 місяців значить пишіть тільки Україна
-
Всім привіт підкажіть пліз, де в Калгарі не за всі гроші світу можна пройти мед екзамен? і чи обов*язково мати на руках Alberta Health Care Insurance Plan для проходження мед екзамену?
-
Не розумію про що тут спорять стосовно маєш візу в Канаду мусиш їхати в Канаду.Я працював офіційно в Італії там подав на Cuaet Потім переїхали до Німеччини теж працював офіційно і там відправив на вклейку.І ніхто мене не виганяв,міг надалі працювати.Але вибрали Канаду і зараз ми тут.👍
-
Мати не обов’язково,просто коли у Вас є Alberta Health то огляд безкоштовний (кров,флюорографія)
-
Дякую, підкажіть пліз, в якій кліниці ви здавали медекзамен?
-
Тільки огляд
-
Доброго дня , коли робите чекін, що треба вказувати ? Дякую 😉
16 Jan 2023, 06:08
26173/64839
13 Jan 2025, 17:32