Канадський Марк Chat
-
Так довго.
-
Таки да:/ помилку в номері документу work permit вибивало.. ми дзвонили до них безліч разів, але кожного разу відповідь одна - спробуйте через тиждень.... і так довго
-
Зрозуміло. Так буває таке нажаль
-
IRCC це не місто і не провінція, це загальнодержавний орган..
-
Як повезе..
-
Та хто зна;) може й не нажаль) так би зразу потратили, а так отримали коли вже й не розраховували🙃
-
Затрудняюсь сказати.. я такими послугами не скористався.. але думаю в кожному місті можна знайти щось подібне, є багато волонтерів.. ви маєте для себе визначити де хочете будувати майбутнє, там і шукати.. але з власного досвіду з меншого містечка, легше почати
-
Доброго, дивився відео Марка про пенсії, досить подробно, але все це стосується тих хто отримав громадянство Канади, питання в тому чи буде хоч якась допомога літним людям умовно через декілька років які приїхали з родиною по куаєт Я так розумію що ПР пенсіонери вже не отримають?
-
Стосовно літніх батьків, бабусь та дідусів - Канада не бере на себе зобов'язань їх утримувати. Родина, отримавши пр чи громадянство, може виступити спонсором, у такому випадку пр дадуть. Однак тут потрібно розуміти, що це доволі довгий процес і дороговартісний, а куает тимчасова програма підтримки, хто не зможе офіційно залишатися у країні по закінченні візи, той мусить виїхати. Шукайте на сайті канада.ка програми спонсорства для родичів, там все детально розписано.
-
Питання стоїть про літніх людей і чи Канада буде їм допомагати. Якщо ці люди вже не працюють і розраховують на допомогу, то дадуть їм можливість подовжити дозвіл на роботу? Не всім молодим і працюючим дають дозволи на роботу.
-
Тут вказано, що спочатку треба отримати 5 GDL, а після 2 років можна здати на 5 Full. А може знаєте, чи можна одразу здавати дорожній тест на 5 Full, за умови що водійський стаж в Україні більше 2 років?
-
Дякую Вам за відповідь. Гарного дня!