Канадський Марк Chat
-
Скільки коштує зняти basement в Едмонтоні?
-
Все добре. Можна летіти різними авіакомпаніями з різними пересадками. Головне щоб виліт був з країн зі списку. Вас в першому аеропорті дадуть всі квитки і багаж буде летіти до кінцевої точки автоматично
-
Поруч з центром, 2 кімнати, кухня, мікрохвильова піч, пралка, сушарка є комунальні, інтернет включені, за 1200 це нормально? 10 хвилин на автобусі до Downtown.
-
Залежно де поруч з центром, тут трішки не так як в Європі . Тут блище до центру бездомні живуть в центрах для бездомних і інколи в парках поблизу центра теж. Тому на мою думку то не є гарний варіант якщо немає роботи в пішій доступності
-
Чи можна приватно проконсультуватися?
-
Дякую
-
Доброго вечора, питання з приводу процесу реєстрації новопридбаного авто, а саме отримання номерних знаків та оформлення страховки, у випадку якщо купуєш авто у приватної особи
-
Чи дозволяється якийсь час керувати автомобілем без страховки (на її оформлення все ж потрібен якийсь час)
-
Те саме з приводу отримання нових номерів на авто
-
Привіт. А хтось знайшов посилання на офіційне джерело? Скиньте будь ласка.
-
Вітаю. Марку, в мене багато питань. І можливо ідеї для нових відео. Якщо є, але я пропустила, дайте ссилку.
-
Життя без вакцінації від Ковіду. Як щодо роботи? Чи важко буде знайти роботу, якщо ти не вакцінована. Чи впускають в транспорт без сертифікату? Подорожі всередені країни. Чула, що в літак і потяг не пускають. А як щодо міжміських автобусів? Чи можно буде доїхати з Едмонтона до Калгарі, наприклад?
-
Як розвинений транспорт в Едмонтоні? Адже машина мінімум буде через рік. Не маю прав і як я розумію, то треба багато часу і грошей, щоб їх отримати з нуля.
-
Як бути з роботою, якщо захворів ти, або дитина і її нема з ким залишити.
-
Чула що є сайти, типу кіджі, де можно взяти меблі за безоплатно, чи за досить дешево. Але виникає питання з доставкою. Як її можна організувати?
-