Канадський Марк Chat
-
🔴Jinglebods, all they Way!❄️🎅🎄Oddbods LIVE | 24/7 Funny Animation | Fun ... youtube.com/watch?v=Lb3iqtpNzhI&feature=share
-
😒😢😳😃😳😕😳😝😀😀😝😱😈👹🤕😾👐😷☠😷🤡🤲🤖💀👻🎃🙌😺🤲😺💀
-
Добрий вечір) підскажіть будь ласка якою авіакомпанією , і яким маршрутом дешевше летіти в Калгарі-Едмонтон. Розглядаємо варіант з Варшави, Мюнхен , Амстердам . Дякую
-
-
Доброго вечора , можливо хто йде шляхом зварювальника в альберті , чи тяжко знайти роботу? Мова а2-в1. І чи є шанс на pr по цій професії? Знаю що в альберті зварщик має мати місцевий сертифікат . Чи проходить дана професія без сертифікату на pr? Зараз стою на рубіжах оборони нашої Неньки. Удачі всім у Новому році
-
Дякую
-
Доброго вечора любі друзі. Знаю, що багато різних запитань і напевно схоже на моє було неодноразово. Але можливо, хтось хто є в Вінніпезі зможе допомогти порадою. Ми маємо прилетіти в лютому. У мене освіта "соціальний педагог", маю рекомендації від моїх попередніх роботодавців. Чи є робочі місця в домі по догляду за людьми похилого віку, або на соціального працівника в іншій сфері. Знаю, що жінкам важче знайти роботу. Тому, можливо хтось вже працює в подібній сфері діяльності, напишіть будь ласка, в приватні. Освіта в Українському Католицькому Університеті. Англійська В 1-2. ( Ще вивчаю)) Їдемо сім'єю, дитина 3 роки. Дякую, щасти вам усім.
-
Теж цікаво
-
Проходить, нижче ссилка на список професій які не проходять.. www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx
-
Так а де ви збираєтеся жити? Якщо план з'їздити поміняти права у іншу провінцію, повернутися у Онтаріо і користуватися ними, то так не вийде, все одно їх доведеться замінити. Отримуйте там, де збираєтеся жити.
-
Добрий день, хто знає яка процедура вступу до університету Британської Колумбії, і чи може хтось знає як контакти людей, які займаються допомогою з поданням документів до університетів в Канаді
-
Кажуть, що потрібно 2 роки стажу на канадських правах. Тобто в умовний Монітобі доведеться 2 роки жити.