Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Канадський Марк Chat

Канадський Марк Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
64.8k Posts 4.6k Posters 207.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t793910104T Offline
    t793910104T Offline
    Тарас Прокопик
    wrote on last edited by
    Добрий вечір) підскажіть будь ласка якою авіакомпанією , і яким маршрутом дешевше летіти в Калгарі-Едмонтон. Розглядаємо варіант з Варшави, Мюнхен , Амстердам . Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Добрий день. Ми я і мій чоловік собираємося летіли до Едмонтону 22 січня. Можете порекомендувати ,як знайти тимчасовий хост на перший час? Чи може хтось порекомендувати чи прийняти? І на скільки актуальна ця інформація з безкоштовним готелем. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t1106190722T Offline
    t1106190722T Offline
    yurii d
    wrote on last edited by
    Доброго вечора , можливо хто йде шляхом зварювальника в альберті , чи тяжко знайти роботу? Мова а2-в1. І чи є шанс на pr по цій професії? Знаю що в альберті зварщик має мати місцевий сертифікат . Чи проходить дана професія без сертифікату на pr? Зараз стою на рубіжах оборони нашої Неньки. Удачі всім у Новому році
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Мезенцева Натали
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арина
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підскажіть будь ласка чи потрібно проходити медкомісію до перельоту, чи вже по прибуттю до Канади? І чи потрібна страховка?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    JM
    wrote on last edited by
    Медогляд можна пройти після прибуття, якщо пройдете до прибуття, є вірогідність що можуть захотіти повторно його пройти тут. Страхівка (туристична) - не обовʼязково, на власний розсуд.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Арина
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Друзі а можете підказати куди їхати щоб роботи зварювальника було досить, у який город ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5283607892T Offline
    t5283607892T Offline
    Ruslana Olehivna
    wrote on last edited by
    Доброго вечора любі друзі. Знаю, що багато різних запитань і напевно схоже на моє було неодноразово. Але можливо, хтось хто є в Вінніпезі зможе допомогти порадою. Ми маємо прилетіти в лютому. У мене освіта "соціальний педагог", маю рекомендації від моїх попередніх роботодавців. Чи є робочі місця в домі по догляду за людьми похилого віку, або на соціального працівника в іншій сфері. Знаю, що жінкам важче знайти роботу. Тому, можливо хтось вже працює в подібній сфері діяльності, напишіть будь ласка, в приватні. Освіта в Українському Католицькому Університеті. Англійська В 1-2. ( Ще вивчаю)) Їдемо сім'єю, дитина 3 роки. Дякую, щасти вам усім.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bilous Ser
    wrote on last edited by
    Теж цікаво
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Чи реально приїхати в Онтаріо, а посвідчення водія міняти в Манітоба чи Саскачеван? Прочитав, що там міняють автоматично без екзаменів. Наперед вдячний за відповіді.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1099261241T Offline
    t1099261241T Offline
    Bogdan Makhno
    wrote on last edited by
    Проходить, нижче ссилка на список професій які не проходять.. www.alberta.ca/aaip-alberta-opportunity-stream-eligibility.aspx
    1 Reply Last reply
    0
  • t5177067809T Offline
    t5177067809T Offline
    Yana Grechukha
    wrote on last edited by
    Так а де ви збираєтеся жити? Якщо план з'їздити поміняти права у іншу провінцію, повернутися у Онтаріо і користуватися ними, то так не вийде, все одно їх доведеться замінити. Отримуйте там, де збираєтеся жити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1011969254T Offline
    t1011969254T Offline
    R Don
    wrote on last edited by
    Всім приві
    1 Reply Last reply
    0
  • t1011969254T Offline
    t1011969254T Offline
    R Don
    wrote on last edited by
    Мене звати Бонд,проживаю в штатах North Carolina 23 роки,Слава Україні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Frantsyn
    wrote on last edited by
    Добрий день, хто знає яка процедура вступу до університету Британської Колумбії, і чи може хтось знає як контакти людей, які займаються допомогою з поданням документів до університетів в Канаді
    1 Reply Last reply
    0
  • t911716560T Offline
    t911716560T Offline
    Володимир Павчак
    wrote on last edited by
    Кажуть, що потрібно 2 роки стажу на канадських правах. Тобто в умовний Монітобі доведеться 2 роки жити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1434265539T Offline
    t1434265539T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Я вирішила написати цій пост , щоб , перш за все , підтримати тіх жінок, які як і я колись, не можуть наважитися поїхати до Канади без чоловіка однієї з дитиною.... Мені це рішення далося дуже не просто, напевно тому, що це означало розділити сім'ю, залишити чоловіка, дорослого сина (20 років), батька, а по-друге, звільнитися з гарної роботи з гідною зарплатою. Я розуміла тоді і розумію зараз , що я не зможу ще довго (а возможно і ніколи ) вийти на той рівень доходу, який , в мене був в Україні, але більшість їде зараз до Канади, не заради грошей, а заради мирного життя та шансу побудувати щастливе майбутнє своїм дітям та собі . Три тижні тому я написала в цей чат і попросила допомогти зустріти мене з дитиною в аэропорту, на що кілька чоловіків накинулися на мене з питаннями : до я тут забула ... чому Канада ? чому Калгарі ? та ще кілька дивних , як для мене , запитань.... Найцікавіше, що писав чоловік, який живе в Канаді зі своїми дітьми вже давно , який поняття не має, що таке регулярни сирени та вибухи , що таке залишатися без світла, води з дитиною , не зная , що буде завтра ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1434265539T Offline
    t1434265539T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Нашлась добра людина, яка зустріла мене з сином в аєропорту, чоловік, який помог закупити продукти та відвіз нам до квартири, яку я арендовала на перші 10 днів. Починаючи з наступного дня, я почала займатися документами та вирішення поступово усіх питань : 1ий роб. день : отримала SIN; 2ий роб. день : відкрила банк. рахунок та купила моб. картки ( безлімітні дзвінки та 40 GB на місяць за $ 35), посмотріла 2 квартири); 3ий роб. день : арендувала однокімнатну квартиру ( + den) з мебелью у новому гарному району без кредітной історії ( usd 1500/ перший місяць + депозит usd 1500); 4ий роб. день : подала на health cards та записалася на безкоштовний мастер класс : як зробити проф.резюме; 5ий роб. день : закупила необхідні речи на кухню для нової квартири ; 6ий раб.день : оформила проіздной за $ 40 на місяць , та зареєструвалася у центральній бібліотеці Calgary; 7ий роб.день - планую переїхати до нової квартири !!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1434265539T Offline
    t1434265539T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Далі я планую зареєструватися у food bank , оформити сина у школу та також сподіваюсь найти роботу в ближайші 2-3 місяця.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags