Канадський Марк Chat
-
я це розумію але далі так жити не можна, війна нескінченна війна, без світла, тепла, зв язку і безкінечний страх
-
‼️‼️‼️Увага! Оголошено тривогу, всім пройти в укриття ‼️‼️‼️16:37 ‼️Якщо ви отримали повідомлення про тривогу за кермом автомобіля, прохання - просигнальте, будь ласка, п’ять довгих гудків,щоб повідомити інших про початок тривоги‼️
-
от зараз опять сирена, опять тварюкі летять
-
Можна якщо зараз їхати від війни то просто перетнути кордон якщо ви пенсіонер, і спокійненько жити в ЄС, не обов'язково їхати в Канаду
-
Я знаю...я з Харкова,два місяця як приїхала,син в Харкові залишився і мама,так що кожен раз як тривога я молюсь...але не скажу,що вони завжди сидять без води і світла,іноді відключають,але більше часу все є,страху вже немає,тільки лють...
-
Я б даже сказала краще не їхати аж в Канаду...
-
Ну я про такі вводні і кажу
-
🔴 16:37 Повітряна тривога в Дніпропетровська область 🔴 16:37 Повітряна тривога в Кіровоградська область 🔴 16:36 Повітряна тривога в Полтавська область 🔴 16:36 Повітряна тривога в Запорізька область 🔴 16:38 Повітряна тривога в Харківська область 🔴 16:39 Повітряна тривога в Донецька область
-
І так кожного дня 😡😡
-
Ну да, я живу тут, знаю :)
-
На вашому місці, розглядав би тимчасовий переїзд до Німеччини чи Франції. Переваги: 1. щомісячні соціальні виплати (якщо оформити допомогу), в цілому, по сумі вийде більше ніж будь-де; 2. коли закінчиться війна, та і будь-коли, можна (простіше) повернутися в Україну; Недоліки: 1. Навряд чи, після закінчення дії прихистку зможете лишитися. Хоча, хто зна...
-
Харків тримається) світло тепло зв‘язок все є)
-
Це була якась акція від Freedome для нових клієнтів, яка закінчилась 03.01.23, я як раз встигла 3го...
-
Але зараз наскільки я знаю є подібна акція у їнших також для нових клієнтів.
-
Дівчина від руки мені написала що вони можуть мені запропонували як для нового клієнта
-
Безліміт + 40 GB за $ 45 у місяць
-
Airbnb. Я вибрала дуже дорогий , але дуже гарний варіант. Це down town : 10th Avenue : $ 130 / день. Але це було того варто, тому там було все і значно більше... Це дало мені можливість ходити по всім службам та магазинах пішком.
-
Яка година в Торонто?
-
Наші воїни найкращі❤️ Бавовна TБ 🇺🇦 ← Приєднатись | Запропонувати новину
-
Ви "молодець" і викликаете тільки повагу , і дай Боже щоб і надалі все було добре
16 Jan 2023, 06:08
26720/64839
13 Jan 2025, 17:32