Канадський Марк Chat
-
Не мільйони, але я кажу про сумму на всю сім'ю,яка Значно вище за 10 тыс, тому і хвилююсь. Хто аналогічно виїзджав так?
-
Доброго дня! Чи може хтось прояснити наступну ситуацiю
-
Друзі з Канади сказали, що треба в'їхати до 23 чи до 30 березня, не важливо, наприклад до кінця березня, хто вже має візу, інакше більше не видаватимуть ні ворк перміт, кому не надали зразу, ні страховку нічого, зможеш заїхати лише як турист після березня 2023 року. Кажуть, що це офіційна інформація на сайті.
-
На тому сайтi, де всі оформлюяться. Такий дед лайн.
-
Я писала в деякі групи, де пропонують за гроші оформити документи в Канаду, мій такий пост не пропускають адміни. Чому? Задаю запитання і все, як в воду, не побулікується.
-
Тому стало цікаво, якщо це фейк, чому це питання не дають можливість задати в компаніях, які займаються оформленням документів.
-
Ок. Запитаю ще раз. Але мої друзі наполягають, щоб я в'їхала до березня, інакше буде піздно. Збиралась влітку, ще були справи. Трохи підвисла від цієї інформації.
-
Меньшому дали добро 5 січня, старшій ще ні. Чекаємо з 18 липня
-
Попрошу їх скинути лінк. Вони сказали, що це на сайті IR...ну, всi зрозуміли.
-
Люди, та перестаньте сваритись, що за манера. Ніхто нікому не винен в цьому житті. Є якась інформація- перевіряємо. Вже не раз помічаю, лиш щось- вже всі сваряться. В печінках вже сидить. Давайте просто допомагати один одному.
-
Ок. Я запитаю ще раз, попрошу більш детально, посилання.