Канадський Марк Chat
-
Доброго дня усім. Можливо хтось може підказати сайт на якому записуватись на здачу англійської мови в Едмонтоні,щоб в подальшому піти на курси. Дуже дякую
-
Catholic social services
-
Мусите прийти до них особисто і заптсатись на здачу тесту з мови, вони по телефону і онлайн не записують🤷♀️
-
Підкажіть будьласка як?
-
Напишіть в гуглі запит, там одразу буде посилання. Логуєтесь через Дію, бо на разі в застосунку ця функція тимчасово недоступна і маєте
-
Щиро дякую
-
www.kmu.gov.ua/service/dovidka-pro-nesudimist
-
Питання: чи можу я прилетіти до Канади і звідти с канадською візою заїхати в штати?
-
Підкажіть як відправити паспорт на вклейку у Німеччині, що треба покласти у конверт, якою службою можна скористатись?
-
Дякую, Олеже
-
Католицький центр Catholics social services
-
Дякую за відповідь. А для підтвердження стажу роботи які документи потрібно підготувати?
-
youtu.be/xGHoSi5ovhY
-
А для чого конкретно це потрібно? Технікум, інститут, дальша атестація, як може знадобитися? Щоб робити просто електриком треба аналог ПТУ, і ліцензія, а мої документи не знадобляться. А переклади то гроші
-
Не встиг. Подивлюся
-
Там вона якраз розказує що це тра для pr. Якщо ви просто заробити гроші і повернутися то звісно можна зекономити.
-
Просто заробити і повернутися не про Канаду :)
-
Ну бачила наших будівельників які так їдуть)
-
Вітання, громадо. Чи є хто з Lethbridge?
-
Смислу немає ніякого їхати в Канаду на заробітки , краще в США або Європа під боком , в Канаді менше заробиш, як для життя на довгі роки то так, но не заробітки і бігом додому їхати 😀 , 100канадських доларів це 70 євро .
16 Jan 2023, 06:08
26881/64839
13 Jan 2025, 17:32