Канадський Марк Chat
-
Доброго дня,підкажіть хтось будьласка,точну адресу,кулі відправляти паспорти,на вклеювання візи.дчкую.
-
Так читав, читаю але трішки в шоці.... Максимальна швидкість на магістралях за межами населених пунктів 100 км/год!!! І що всі так їздять?
-
Доброго дня, киньте хтось посилання на український телеграм-чат провінції Юкон
-
точно км/год? може там милі?)
-
Нажаль ні, в них км(
-
Підкажіть будь ласка в яку країну краще їхати щоб швидше отримати візу якщо особисто везти паспорти? Хто скільки часу очікував на вклейку? коли забираєш паспорт чи потрібен письмовий дозвіл людини щоб забрати (якщо це не твій родич)? Скільки чекали в Варшаві?
-
теж послухаю - бо якраз сьогодні прийшов запит на вклейку
-
Румунія - місяць нам вклеювали
-
Доброго дня ! Підскажіть будь ласка гарний Канадський сайт з працевлаштування , де реально знайти роботу дистанційно в Канаді , живучи в Україні. Дякую !
-
про це багато писали тут вище - і в фейсбуці повно груп, де це питання обговорювалося. знайти роботу віддалено - практично нереально. роботодавець хоче мати конкретного працівника у конкретний час. а не чекати, приїдете ви колись чи ні. (не ви конкретно - будь-який працівник)) хіба що ви працюєте в айті або маєте якийсь супер професорський ступінь і вас запросять викладати в якийсь коледж)
-
Дякую за відповідь ! Я інженер-будівельник ! І мені пропонували вже роботу в Канаді, але через посередників. Я хочу вийти на прямого роботодавця
-
успіхів вам!
-
В Таиланде вклейка 3 дня
-
Я написав, транспорт поганий, шукайте житло ближче до роботи
-
110 максимум Їздять 113-117 ( до 10км ще безпечно)
-
Дюссельдорф. Вже 6 тижнів. І досі немає.