Канадський Марк Chat
-
www.kijijiautos.ca/cars/ford/escape/used/#vip=27935824 Знайомтесь, москаль, запитав його чи він з України, відповів що не розуміє.
-
Якщо ви кваліфікований плиточник- роботу знайдете без проблем. Якщо гарно шпаклюєте- теж жодних проблем не буде. Ну і десь помічником зварювальника теж можна прилаштуватися на початок.
-
Доброго дня всім👋 Маю питання до тих, хто летів або буде летіти компанією WestJet маючи з собою тварину. Підскажіть як забронювати місце для тварини? Контактні телефони даної компанії не доступні для дзвінків з поза меж Кананади, тому неясно як з ними контактувати в цьому питанні. Можливо хтось з тих, хто вже в Канаді, може мені допомогти та зателефонувати до цієї компанії і спробувати зарезервувати місце? Всі дані по квитку можу надати в приват. Буду дуже вдячний за підказки або допомогу в цьому питанні. Всім хорошого дня та настрою🙂
-
Viber out качайте
-
Мені прийшов цей лист на емейла ще перед вклейкою.
-
Вітаю всіх друзі зі святами Миру добра та теплоти в душі Вам усім
-
Дякую Марк що ти такий є як є
-
Дуже хотілося з тобою поспілкуватися у самій Канаді)
-
Ти збільшим мої знання та інтерес про цю країну у Рази , показавши її із середини починаючи з природи
-
Марк, написав в інсту в direct
-
Можу лише по біометрії заспокоїти - до 17 років і від 61 її не здають. Ця інформація є на сайті VFS Global.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на рахунок підтвердження запису на біометрію. Прийшло таке повідомлення на пошту. Я натискаю Confirm Appointment, зареєструвалася на сайті VFS, але ніяк не виходить зайти туди і підтвердити запис. Можливо, у когось теж так було?