Канадський Марк Chat
-
Дуже хотілося з тобою поспілкуватися у самій Канаді)
-
Ти збільшим мої знання та інтерес про цю країну у Рази , показавши її із середини починаючи з природи
-
Марк, написав в інсту в direct
-
Можу лише по біометрії заспокоїти - до 17 років і від 61 її не здають. Ця інформація є на сайті VFS Global.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, на рахунок підтвердження запису на біометрію. Прийшло таке повідомлення на пошту. Я натискаю Confirm Appointment, зареєструвалася на сайті VFS, але ніяк не виходить зайти туди і підтвердити запис. Можливо, у когось теж так було?
-
+- те саме, але є місцеві ньюанси
-
Так
-
Всім привіт!Якщо дитина має проїзний документ до 1.03.23року і до цієї дати не виїхати до Канади можна буде подати заявку щераз вже на готовий біом.паспорт,потрібно щоб пройшов термін дії документа???
-
Моїй дитині дали проїзний документ з терміном в'їзду,якщо є час то саме краще зробити паспорт,дитина також була вклеєна в мій зак.паспорт.
-
Можете зараз подать. В мене вiза в паспортi який закiнчуэться в квiинi. Я маю два паспорти i подала заявку на другий паспорт, який закiнчуэться через 6 рокiв i отримала вiзу в Цей паспорт також
-
Після подачі заявки прийшла відповідь на електронну.пошту щоб прислати в візовий центр фото дитини та копію ел.листа,ми так і зробили і нам прислали такий документ.Це така ж віза як і в паспорті але на аркуші А4 і з фото дитини.нам дали лише до 1.03.23р