Канадський Марк Chat
-
Ніяк не вплинуть
-
Всім привіт. Підкажіть truck driver's school в Едмонтоні.
-
Також цікавить!)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка хто може, я хочу полетіти в Калгарі, чи можливо найти якусь сімью на перший час, щоб допомогли з житлом , допоможу по господарству з радістю в мене великій досвід роботи в сімьях працювала за кордоном довго. Я одна англ мова на не високому рівні , думаю що краще летіти до знайомих так?
-
Дякую
-
Доброго дня! Ми закачуємо документи на флешку і роздруковуємо де роблять фотографії... Головне мати на флешці.
-
Добрий день усім. Я з чоловіком та донечкою (2,5 років) прибуваємо в Едмонтон 16.02, і нам дуже потрібне автокрісло. Можливо хтось продає або віддає, якщо вже не потрібне. Буду вдячна за будь-як інформацію. Гарного дня!
-
Підкажіть сайт по типу нашого олх, де можна придбати речі б/в
-
Хто брав уже участь розіграші квитків, там номер візи в паспорті і на воркперміті один і той же ? Паспорта ще немає на руках.
-
Більшість на фейсбук маркетплейс або KIJIJI
-
Усім привіт! У моєї дружини паспорт до кінця року з візою вклеєною, але вона отримала новий паспорт. Чи може вона на новий паспорт податися на візу? Чи не буде відмова? Дякую наперед ☺️
-
Будьласка допоможіть! На своєму досвіді, розкажіть як і ким відправили паспорта на вклейку! Луцьк, Львів
-
У Львові є турагенція Калімера тур Багато хто через них відправляв А так посередників дуже багато вже
-
На урядовому сайті є інформація щодо від і дозволів. Почитайте. Там описані всі випадки , умови і терміни
-
Юлія з автокріслом будьте обережні там є термін дії і штрафують не не малу суму ,розумію що нове дороге але будь обачні ,нехай щастить
-
Там нічого конректного не написано або я не можу знайти
-
Привіт, дзвонив за тим номером що я тобі скидував?
-
У мене в сина така ж сама ситуація також нічого не знаємо