Канадський Марк Chat
-
t.me/ukrainiansinedmonton/10?single
-
Доброго дня. Є запитання до людей, які вже живуть в Канаді деякий час. Буду писати по одному в повідомленні, щоб було зручно реплаї робити і в майбутньому людям буде зручніше знайти відповідь
-
1. Українські фінансові спілки, по типу bcu, ucu - що це? Це банки? Чим вони корисні та як вони надають свої послуги? В них тарифи вищі чим в банках?
-
2. Чи є сайти, де я можу порівняти тарифи? Наприклад, тарифи на операторів проводного та мобільного інтернету, тв чи банківські послуги/картки?
-
3. Страховка авто. Вона покриває всі проблеми, пов‘язані з авто? Навіть якщо в мене поламається щось в ній, наприклад застукає мотор?
-
4. Планові та не дуже ремонти автомобіля. Чи є вони в Канаді? Бачу в продажі безліч авто з пробігами 150-200к та й більше. За такий пробіг потрібно як мінімум міняти цеп/ремінь в моторі, як не гірше, але про це ніхто не пише в описі. 🤔
-
5. Розтермінування від магазинів, наприклад, техніки. Як це працює? В даному випадку оформлення йде не через банк? Для неї не важливі також банківчький рейтиг, так? Якісь критерії є?
-
Вибачте, але ці 5 повідомлень були до когось конкретно адресовані?
-
Не знаю до чого це тут було
-
Забули у базу даних ввести геолокацію
-
Дякую. Цю інформацію можна сприймати більше як за мінімальну ціну. Я більше переживаю за випадки, коли в мене гакнеться двигун :) Він може коштувати декілька тисяч доларів, плюс робота чимало візьме. Тому й цікавлюсь, чи обслуговують канадці свої автомобілі, чи просто продають :)
-
Яка різниця фін спілки і банку? Виглядає трохи мутно, якщо чесно 😁 Якщо там все добре, то чи можливо стати учусником фін спілки та на який відсоток дивідендів можна розраховувати? 😌